​Megszüntetett egy régi diszkós szokást a feminista hahás?

Elítélte a Doboz szórakozóhelyet az Egyenló Bánásmód Hatóság, mert ingyen engedték be a csajokat, a fiúkat meg ezerért. A helyet egy nőkért aggódó hímnemű Ha-Ha-aktivista nyomta fel annak idején.

Kiváló érvek csaptak össze a Doboz-ügyben. Teczár Szilárd diákmozgalmár nem azért jelentett fel a helyet, mert férfiként sérelmezte volna, hogy fizetnie kell. Ellenkezőleg. Az nem tetszett neki a nők ingyenes beengedésében, hogy "a szórakozóhelyek ezzel azt üzenik a nőknek, hogy passzív nyeremények, akiket a cselekvő és fizetőképes férfiaknak meg kell szerezniük." Az eljárás során a Doboz képviselője viszont azt mondta, hogy "Amíg ugyanannyit kértek a férfiaktól és a nőktől, a sorban álló férfiak folyamatosan félrelökték a nőket. A biztonságiak viszont az utcán nem tudtak közbeavatkozni, úgyhogy az egyetlen megoldás az volt, hogy a nőket kiszedték a sorból."

Advertisement

Én jártam párszor a Dobozban, de amikor ott voltam, sosem voltak olyan fergeteges jelenetek, hogy nőket lökdöstek volna ki a sorból, aztán ezerért megvették volna őket. Ha lett volna ilyen, tuti többet járok oda a mulatság kedvéért.

Az Egyenló Bánásmód Hatóság most ugy döntött, hogy meg kell változtatni a rendszert, hogy mindenki ugyanannyiért mulathasson. Ha a Doboz nem viszi bíróságra az ügyet és 30 napon belül megváltoztatja a beengedési szabályokat, a döntés normává válhat és egész Magyaroszágon megszünhet az ingyenes nőbeengedés.

A nők ingyenes beengedése szerinted

- a nők áruvá silányítása

- egyszerű kereskedelmi húzás, hogy a nőkkel tömött helyre sok férfi menjen be

- értelmes logisztikai lépés

- vagy valami egészen más?

(via Index)

Share This Story