Zsíroskenyér-rovatunk ismét jelentkezik: telefont sorsol az Alcatel a tájékoztatón.

√öjra jelentkezik sajt√≥megh√≠v√≥-rovatunk, ez√ļttal k√©tmagos, 8 megapixeles, ultrav√©kony verzi√≥ban. Mai megh√≠v√≥nk egy rak√°s nagy k√©rd√©st vet f√∂l. Ki v√°rja jobban az Alcatel One Touch Idol Ultr√°t: B√°lint Ant√≥nia vagy Nagy Fer√≥? √Čs ha m√°r itt tartunk: igaz-e, hogy B√°lint Ant√≥nia nemcsak Babik√°t, de az Alcatel One Touch Idol Ultr√°t is mellre teszi n√©ha, annak ellen√©re, hogy m√°r √©vekkel ezelŇĎtt elapadt a teje? V√©g√ľl a legnagyobb k√©rd√©s: √©rdemes-e egy√°ltal√°n elmenni az esem√©nyre, ha csak egy telefont sorsolnak ki? Mi√©rt nem annyit sorsolnak, ah√°ny √ļjs√°gir√≥ megjelenik? Mi ink√°bb v√°runk egy zsrosabb aj√°nlatra, amihez eb√©d is j√°r, addig is itt a megh√≠v√≥:

Kedves kolléga!

Ez√ļton szeretettel megh√≠vunk az ultrav√©kony Alcatel One Touch Idol Ultra hazai bemutat√≥j√°ra. A rendezv√©nyen a sajt√≥ munkat√°rsainak lehetŇĎs√©g√ľk lesz megismerkedni a k√©tmagos processzorral, HD kijelzŇĎvel √©s 8 megapixeles kamer√°val ell√°tott k√©sz√ľl√©kkel, amelyet Magyarorsz√°gon elsŇĎk√©nt a Telenor forgalmaz majd.

IdŇĎpont: 2013. j√ļnius 12. szerda, 16:00
Helysz√≠n: Symbol (1036 Budapest, B√©csi √ļt 56.)

A sajtóbemutatóra hivatalosak az Alcatel One Touch Idol Ultra legnagyobb hazai rajongói is: Nagy Feró, Debreczeni Zita, Antal Timi, Hajdu Steve és Bálint Antónia is nagyon várják már a nagy leleplezést. A rendezvény házigazdája: Danny Blue.

A helysz√≠nen megjelent √ļjs√°g√≠r√≥k k√∂z√∂tt kisorsolunk egyet, az ultrav√©kony Alcatel One Touch Idol Ultra k√©sz√ľl√©kbŇĎl!