This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Megszólalt Kósa Lajos!

De az őt Új-Zélandon lefaszfejező magyarról nem mondott egy szót sem – igaz, arról nem is kérdezte a Hír 24. Azt viszont mondta, hogy nem a Rolling Stones kedvéért repült olyan messzire, a koncert csak hab volt a tortán. Ráadásul olcsó jeggyel ment és olcsón is evett!

Advertisement

A fideszes politikus nagyon mérges a Borsra, aminek szerinte egyetlen állítása sem stimmelt, ahhoz pedig, hogy a saját pénzéből mikor hova megy, kinek mi köze. Kiderült ezenfelül, hogy ha mondjuk egy héttel később lettek volna Aucklandban, az AC/DC hangversenyét tekinthették volna meg. Ami azt illeti, akkor egy kicsit talán irigykednék is.

Ez még érdekes:

– Miért nem lett önből miniszter? Nem akart, vagy akart, de nem kapott tárcát?

– Van egy megegyezésem Viktorral, de az még annyira sem nyilvános, mint az, mikor, hová utazom.

Advertisement

Minden további kérdezz-felelek itt!

Update: A MusicPress jelezte, hogy Kósa Lajos nem mondott igazat az AC/DC-koncertről, hiszen az ausztrál zenekar nemhogy Aucklandben nem koncertezik a jövő héten, hanem sehol sem. Még a legközelebbi turnédátumok sincsenek meg, csak annyit tudni, valószínűleg jövőre turnézik majd megint az együttes.

Share This Story

Get our newsletter