Illustration for article titled ​Megszólalt a bokasérülését sörrel gyógyító focista

Balogh Roland a fotó miatt lett híres, amin a frissen megsérült bokája látható, amit két sörödobozzal hűtenek.

Advertisement

A Veszprém megyei negyedosztályt vezető Dörgicse játékosára a Pécsely elleni meccs 75. percében csúsztak rá hátulról, az eredmény részleges szalagszakadás. Balogh lába nem emiatt, hanem azért lett ismert, mert a sörökkel hűtött bokáról készült fotót a caspattársai kiposztolták a Facebookra, ahol nagy karriert futott be, például a Trollfocin is.

Hűsünk a bakonyfoci.hu-nak nyílt meg, és ilyeneket mondott:

A sörös dobozok nagyon jó választásnak bizonyultak, hiszen enyhítették a fájdalmamat. Egyébként nem lepett meg, hogy a lábamról készült kép felkerült az oldalra, mert a fiúk poénkodtak a meccs után, hogy megosztják. Örültem, hogy mások is látták, mert így tippet adtunk a többi sorstársnak a gyógymódról, hogyan lehet azonnal – esetleges szakszerű ellátás híján – a fájdalmat rögvest enyhíteni.

Advertisement

A helyzet nem rózsás azért:

az orvos azt mondta, valószínű, részleges szalagszakadást szenvedtem. A hivatalos papír szerint a diagnózis bokarándulás, de ennél többről van szó. Emiatt sajnálatos módon várhatóan az utolsó nagyon fontos két meccsünket ki is kell hagynom, mivel legalább öt hétre dőltem ki.

Advertisement

A Cink egy emberként kíván jobbulást.

Share This Story

Get our newsletter