This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mégsem orbánista dezinformáció a hidegfront, nálunk most kezdett hó is esni

Illustration for article titled Mégsem orbánista dezinformáció a hidegfront, nálunk most kezdett hó is esni

Igazságtalan lenne, ha csak a jobbosok hihetnének idióta összeesküvés-elméletekben. Az utóbbi napokból a két kedvenc balos hisztipletykám az volt, hogy a Fradi-Újpest után az ultrák elindulnak elfoglalni az egyetemeket, és ami a legjobb, feloszlatni a Haha-sejteket, a másik pedig az, hogy a március 15-ei mínusz tíz fok, az orbánista hazugság. Amit azért terjesztenek, hogy mindenki otthon maradjon, de legalábbis ne szervezzen tömegtüntetést.

Advertisement

A fradis hülyeség, bár lelkesen terjesztették, sajnos nem lett igazán népszerű. bezzeg az időjárásos! Hihetetlen, hogy élőszóban is hallottam három-négy embertől, az online üzenetekről nem beszélve. A hívőket a legkevésbé sem zavarta, hogy az előrejelzés még nem állami monopólium, és hogy ezer helyen meg lehetett nézni a jóslatokat. Meg egyáltalán. Ez lett volna egyébként az első alkalom, hogy örültem volna, ha a kisbőröndcsomagolóknak lesz igazuk, mivel a hétvégén kiültettem egy rakás drága fűszernövényt, és megijedtem, hogy elfagynak. Most már csak abban tudok bízni, hogy ebből a fika havaesőből rendes hó lesz, ami megvédi a majorannámat a holnapi brutális fagytól. A rozmaringot és a kakukkfüvet nem féltem annyira, a zsálya meg csak röhög az egészen.

hőtérkép: idokep.hu

Share This Story

Get our newsletter