A v√°laszt√°sok ut√°n technikai okok miatt sz√ľnetel a telefonoszt√°s a Si√≥fok K√°rty√°t kiv√°lt√≥ helyi lakosoknak. Pedig a kamp√°ny idej√©n azt √≠g√©rt√©k, aki kiv√°ltja, az kap.

A k√°rtya egy√©bk√©nt 1800 forintba ker√ľl k√©t √©vre, √©s mindenf√©le kedvezm√©nyt biztos√≠t azoknak a 18. √©let√©v√ľket bet√∂lt√∂tt si√≥foki lakosoknak, akik megadj√°k az emailc√≠m√ľket √©s kifizetik a p√©nzt.

A telefon pontos t√≠pus√°t nem lehet tudni, a Si√≥foki H√≠rek azt √≠rja, hogy alaptalanul nevezik az "egyik leg√ļjabb k√©sz√ľl√©knek", mert "b√°rmelyik szolg√°ltat√≥n√°l 0 azaz nulla forint√©rt lehet hozz√°jutni nem csak ehhez a k√©sz√ľl√©khez, de az √ļjabb verzi√≥j√°hoz is." Ak√°rmilyen telefonr√≥l is van sz√≥, azt j√∂vŇĎ h√©tfŇĎtŇĎl nem kapj√°k meg az emberek, hi√°ba van idŇĎpont meghat√°roz√°ssal ell√°tott sorsz√°muk.

Advertisement

A vas√°rnapi v√°laszt√°sokon a kor√°bbi fideszes polg√°rmester, Bal√°zs √Ārp√°d kikapott, a f√ľggetlen jel√∂lt nyert, aki a v√°ros kor√°bbi rendŇĎrfŇĎkapit√°nya volt. A k√©pviselŇĎ-test√ľlet azonban maradt fideszes t√∂bbs√©gŇĪ.

Update: Okt√≥ber 20-ra siker√ľl elh√°r√≠tani azt a bizonyos technikai akad√°lyt, ez√©rt okt√≥ber 21-tŇĎl, j√∂vŇĎ keddtŇĎl m√©gis kapnak telefont a Si√≥fok K√°rty√°t ig√©nylŇĎk.

Advertisement

via HVG, Index