A Disney le√°ll√≠totta a sz√°m√≠t√≥g√©pek belsej√©ben j√°tsz√≥d√≥ filmsorozat k√∂vetkezŇĎ epiz√≥dj√°val kapcsolatos elŇĎk√©sz√ľleteket. A Tomorrowland buk√°sa √°llhat a h√°tt√©rben.

A st√ļdi√≥ 2010-ben k√©sz√≠tette el az 1982-es kultikus cyberpunk film folytat√°s√°t, a Tron: Legacy-t. A m√°sodik r√©sz el√©g vegyes fogadtat√°sban r√©szes√ľlt, √©n mondjuk b√≠rtam, mert marha l√°tv√°nyosra siker√ľlt, volt benne egy pof√°tlan bibliai p√°rhuzam, ami szint√©n bej√∂tt, r√°ad√°sul a Daft Punk zen√©je elvitte az eg√©szet a h√°t√°n.

A film anyagilag sikeres volt, 170 milli√≥ doll√°rb√≥l k√©sz√ľlt, √©s vil√°gszerte 400 milli√≥t hozott a Disneynek. A st√ļdi√≥ legut√≥bbi sci-fije viszont el√©g nagy bukta, a 180 milli√≥ doll√°ros, giccses-gagyi Tomorrowland az elsŇĎ h√©tv√©g√©n csup√°n 33 milli√≥t szedett √∂ssze. √ögy tŇĪnik, jobban meg√©ri, ha a Disney a mesefeldolgoz√°sokba fekteti a p√©nz√©t, a Maleficent √©s a Cinderella is el√©g j√≥l mentek, m√°r k√©sz√ľl is a The Jungle Book, az Alice: Through the Looking Glass √©s a Beauty and the Beast √©lŇĎszereplŇĎs v√°ltozata.

Sz√≥val hi√°ba n√©zett ki √ļgy, hogy a rendezŇĎ, illetve a k√©t fŇĎszereplŇĎ, Olivia Wilde √©s Garrett Hedlund is benne lenn√©nek a folytat√°sban, a Tron 3-b√≥l a k√∂zelj√∂vŇĎben nem lesz semmi. Nem mondom, hogy v√©rzik a sz√≠vem √©rte, de ahogy az io9-on is megjegyezt√©k, az igazi vesztes√©g az a Daft Punk-album, ami a filmhez sz√ľlethetett volna.