Megpróbálta kinyitni a repülő ajtaját, cipőfűzőkkel megkötözték

Illustration for article titled Megpróbálta kinyitni a repülő ajtaját, cipőfűzőkkel megkötözték

Végre tényleg van okuk félni a repülőn hülyeségektől rettegőknek. Egy Alaszkából az oregoni Portlandbe érkező járaton egy medvetermetű utas bekattant leszállás közben, és megpróbált feltépni egy ajtót. Az utasok válaszul lekötözték.

Advertisement

Posztunk élesítésekor még nem tudni, mi volt az a "szokatlan" dolog, amit a 23 éves, 110 kilós Alexander Michael Herrera mondott, amikor felkelt az üléséből, és elindult a farok felőli ajtó felé. De minden beszámoló megegyezik abban, hogy mondott valami szokatlant. Drukkolok, hogy az derüljön ki, magyarul szólalt meg, mondjuk azt mondta, hogy Napról napra repedezik az álarc.

Herrera egyébként úgy néz ki, mint azok a kockás inges emberek, akik bármilyen zenére figurázva rockandrollzni kezdenek.

Advertisement

Egy megszólaltatott szemtanú hangos sziszegő zajra ébredt. Így az sem kizárt, hogy Herrera ha csak résnyire is, de tényleg kinyitotta az ajtót, mire egy utas hátulról ráugrott, átkulcsolta a nyakát és lerántotta a földre. Ekkor többen is rávetették magukat, majd cipőfűzőkkel és más madzagokkal egy üléshez kötözték.

[via Gawker]

Advertisement

http://abcnews.go.com/Travel/passeng…

Share This Story

Get our newsletter