Az AFP szerint mindk√©t Kouachi testv√©r meghalt a dammartini rajta√ľt√©sben. A p√°rizsi t√ļszejtŇĎvel is v√©geztek. A posztot friss√≠tj√ľk.

Az ezzel p√°rhuzamos p√°rizsi akci√≥r√≥l m√©g nem tudni t√∂bbet, mint ahogy Kouachi√©k t√ļsz√°r√≥l sem. P√°rizsban (pontosabban Vincennes-ben) annyit mondtak, n√©h√°ny t√ļszt elengedtek a szupermarketbŇĎl.

UPDATE: A Sky szerint √©ps√©gben kiszabadult a Kouachi testv√©rek t√ļsza, a nyomda tulajdonosa, egy Michel keresztnevŇĪ f√©rfi.

UPDATE 2: A Le Monde szerint a p√°rizsi t√ļszejtŇĎ, Amedy Coulibaly is meghalt. A helysz√≠nen a mentŇĎs√∂k k√ľzdenek valaki √©let√©√©rt, de nem tudni egyelŇĎre, a m√°sik t√ļszejtŇĎrŇĎl vagy egy t√ļszr√≥l van-e sz√≥. A BFM TV szerint k√©t rendŇĎr is megsebes√ľlt a rajta√ľt√©sben.

Az AFP szerint a Kouachi testv√©rek kij√∂ttek az √©p√ľletbŇĎl, hogy t√ľzeljenek a kommand√≥sokra, mielŇĎtt meghaltak. A t√°mad√°sban egy rendŇĎr megsebes√ľlt.

Advertisement

UPDATE 3: Ha minden igaz, a vincennes-i t√ļszok is mind kiszabadultak √©ps√©gben (sajnos errŇĎl kider√ľlt, hogy nem igaz). Nincs m√©g h√≠r Coulibaly bŇĪnt√°rs√°r√≥l/bar√°tnŇĎj√©rŇĎl. A fenti k√©pen a vincennes-i k√≥ser szupermarket ostroma l√°that√≥.