Megk√©rdeztem tegnap, hogy mit tehetn√©k internetkapcsolat n√©lk√ľl. A be√©rkezŇĎ nagyj√°b√≥l 40 v√°lasz k√©t t√°borra oszlott: maszturb√°lj vagy internetezz m√°shol. Itt a marad√©k 5 lehetŇĎs√©g.

Internet n√©lk√ľl is van √©let, ez nem is k√©rd√©s, viszont eg√©szen elk√©pesztŇĎ, hogy mennyire meg tudja b√©n√≠tani az embert a vil√°gh√°l√≥t√≥l val√≥ elz√°rts√°g. Am√ļgy rendk√≠v√ľl kreat√≠v olvas√≥ink ez√ļttal el√©gg√© leegyszerŇĪs√≠tett√©k a dolgot. Abszol√ļt gyŇĎztes volt az √∂nkiel√©g√≠t√©s (vagy b√°rmilyen szexu√°lis tev√©kenys√©g), m√°sodik helyezett az iv√°s lett, harmadik pedig a wifi-vad√°szat.

Laptop √©s okostelefon hi√°ny√°ban teljes volt az izol√°ci√≥, √©s √ļgy hozta az √©let, hogy amint haza√©rek, megint ezzel kell majd szemben√©znem. Egy percig sem b√ļslakodok, hiszen itt van 5 tev√©kenys√©g, amivel el√ľthetem majd az idŇĎt:

5.) Testi örömök egy régi Quelle magazin segítségével

Advertisement

Matyiz√°s ide vagy oda, zsttoskwfbvakdjcgukg v√°lasz√°t olvasva elmosolyodott a bennem rejlŇĎ pajz√°n t√≠z√©ves.

4.) √Člj!

Advertisement

Olvas√≥nk B√°lint, Facebookon hagyott kommentje pontosan le√≠rja, hogy mivel t√∂lt√∂ttem a tegnap est√©t √©s, hogy rem√©lhetŇĎleg mivel fogom t√∂lteni a mait.

3.) Olvass b+!

Advertisement

Olvass b+ az hasznos - √≠rta l√©nyegre t√∂rŇĎen Imre, pedag√≥gusok √°ltal is irigyl√©sre m√©lt√≥ √©lesl√°t√°ssal.

2.) Ismerd meg a ker√ľleted j√°t√©k

Advertisement

Juck√≥ szint√©n Facebook oldalunkon javasolta ezt az elfoglalts√°got, aminek a l√©nyege a ker√ľleti kocsm√°k felt√©rk√©pez√©se √©s azonnali tesztel√©se. A j√°t√©k sor√°n az ember kimozdul, √ļj helyeket ismer meg, felelŇĎs alkoholfogyaszt√°s mellett egy idŇĎ ut√°n pedig kapcsolatokat is √©p√≠thet, mik√∂zben a magyar v√°llalkoz√≥kat t√°mogatja. Remek!

1.) Olvas√°s, szellŇĎztet√©s, takar√≠t√°s

Advertisement

Baloghn√© Mari javaslat√°nak m√°r az elolvas√°sa is felfriss√≠tett, a sok diszn√≥komment √°tfut√°sa k√∂zepette. Mari √∂tlete egy√°ltal√°n nem bonyolult, de egyszerŇĪs√©g√©vel √©s ŇĎszintes√©g√©vel teljesen elbŇĪv√∂lt: este egy kis olvas√°s, reggel egy hŇĪv√∂s szellŇĎztet√©s, majd minden adott egy kiad√≥s takar√≠t√°shoz.

Korábbi Cink kérdez és Megmondtátok cikkeink is igazi csemegék.