Budapest a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas √©vekben neonf√©nyben √ļszott. √Čn sosem titkoltam, hogy sz√≠vemnek igen kedvesek a hazai neonrekl√°mok, √©s mindig szomor√ļss√°ggal t√∂lt el, ha √©szreveszem, hogy megint eltŇĪnt egy az utc√°r√≥l.

A minap kapcsolatba l√©pett velem a Kartago Tours marketing igazgat√≥ja, aki arr√≥l t√°j√©koztatott hogy a Th√∂k√∂ly √ļt 21. sz√°m alatti irod√°juk utcafrontj√°n van k√©t r√©gi neon, amiket napokon, de legfeljebb p√°r h√©ten bel√ľl le fognak szerelni, mert √ļj c√©grekl√°m ker√ľl a hely√ľkre.

A k√©t neon a fentebb is l√°that√≥ SZŇźRME √©s OLVAS√ďSZOLG√ĀLAT feliratok, k√©t egyszerŇĪbb, de kellemes tipogr√°fi√°j√ļ neon. A l√©nyeg: amennyiben nem siker√ľl √ļj gazd√°t tal√°lni nekik, a szem√©tben v√©gzik. Aki √ļgy √©rzi, tud nekik j√≥ helyet, az ne habozzon, csak √©rt√ľk kell menni elsz√°ll√≠tani, a leszerel√©st a Kartago megoldja.

UPDATE: posztunk ut√°n nem sokkal m√°r jelentkezett is valaki a Kartagon√°l, azzal, hogy ŇĎ elvinn√© a neonrekl√°mokat, mert fel akarja √ļj√≠tani √©s ki√°ll√≠tani azokat. Rem√©lj√ľk j√≥ kezekbe ker√ľlnek a feliratok, ha lesznek fejlem√©nyek, √≠g√©rem besz√°molunk a sorsukr√≥l!

Advertisement

Kontakt:

KARTAGO TOURS TH√ĖK√ĖLY √öT FŇźIRODA
1076 BUDAPEST TH√ĖK√ĖLY √öT 21-23.
tel.: 462 8433
fax: 462 8401
ermail: info@kartagotours.hu

Advertisement

Nagyobb térképre váltás