Illustration for article titled Meglepően kilőtt az I Love Balaton

Az Egy nap a Városban kiment a magyar tengerre.

Idén a balatoni magazinírás lesz a netes újságok medvehagymában szuvidált macarónja. Nemrég azt tudtuk meg, hogy Kiss Ádám otthagyta a hvg.hu-t és többedmagával és a We Love Balatonnal elindult a Nagy Magyar Tengert instagrammal körbefotózni, erre most robbant a bomba, hogy a magyar főváros szakértőjével, Magyarósi Csabával megkezdi a tesztüzemet a rivális I Love Balaton. Aminek már most 410 ezres hadserege van Facebookon.

Advertisement

Magyarósi eddig is írt cikkeket az I Love Balatonnak, de az oldal inkább volt hírportál, mint igazi magazin. De majd most.

Advertisement

Ez olyan lesz, mint amikor 1997-ben egyszerre került mozikba a Dante pokla meg a Tűzhányó, mindkettőben egy vulkán tört ki egy amerikai város közepén, csak az egyikben Sarah Connor és James Bond volt, a másikban meg Tommy Lee Jones és Anne Heche. Én speciel egyik részleteire sem emlékszem, de azt sejtem, hogy mindkettőben folyt a láva. Az ILB és a WLB pedig úgy tűnik, nagyjából teljesen ugyanarról fog szólni. Mindegyikben kaja-, és wellness-tesztek lesznek, kiegészítve borospince-látogatásokkal, strandolással, vitorlázással, és biztos még egy csomó finomsággal.

A WLB több szempontból is hátránnyal indul, de a legnagyobb az, hogy még igazán fel sem kapcsolták, csak Facebookon és Tumblren pörög. De legalább nem egy kellemetlen képregénnyel lőtték ki magukat.

Advertisement

Induljon a szezon az I love Balatonon!

Share This Story

Get our newsletter