This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Megkattant a szegedi akadémikus a kormánypropagandától

Illustration for article titled Megkattant a szegedi akadémikus a kormánypropagandától

Szegény Berkó András szegedi kémiaprofesszor agyában megzápult az a sok hülyeség, amit "szellemi honvédelem" meg "Magyarország elleni összeesküvés" meg "a magyar baloldallal összefogó ellenséges európai sajtó" címkével zúdított rá a kormány, ezért levelet írt. Az MSZP EP-képviselőinek, angolul.

Advertisement

Amiben a szocialisták szörnyű és folyamatos kormány elleni támadásait fájlalja, de annyira, hogy kilátásba helyezi a keményebb, fegyveres válaszcsapást is: "Nem tudom mit kellene tenni, nem akarok terrorista lenni a hazámért, a nemzetemért és a három gyermekemért, így kérem hagyják abba. Állj, állj és megint csak állj! Igazságot Magyarországnak!" A nanotechnológia professzora tényleg sokat gondolkodik a szocialisták és a velük szöveséges Külföld elleni fegyveres akciókon, mert olyat is írt, hogy "sokat kell tanulnunk a zsidóktól, hogy miként kell megvédeni az érdekeinket (akár fegyverekkel)".

Herczog Edit EP-képviselő meghökkenésében Pálinkás József akadámiai elnöknek és Szabó Gábor szegedi rektornak rt levelet. További pompás fordulatok az eztigyhogy blogon.

Share This Story

Get our newsletter