This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Megjött a kormány esze, és lefújták a náci emlékművet

Illustration for article titled ​Megjött a kormány esze, és lefújták a náci emlékművet

Nem lesz ártatlan magyar angyalra támadó német birodalmi sas a Szabadság téren. Egy lépésre voltunk a végtelenül kínos szerecsenmosdatástól.

Advertisement
Advertisement

Még a kőfejű és műveletlen magyar kormánynak is rá kellett jönnie, hogy van a bunkóságnak olyan foka, amit nem érdemes meglépni, ezért egybehangzó sajtóhírek szerint egyelőre visszavonulót fújnak a német megszállás emlékművének ügyében.

Advertisement

A szobor - még nem is vizsgálva az ijesztő, szélsőséges, tömeggyilkosokat mentegető gondolati tartalmát - ocsmány giccs volt, esztétikai merénylet és szimpla ízléstelenség, amit Budapest legszebb közterén állítottak volna fel. Így tényleg mindenki örülhet, hogy megszabadulunk a förmedvénytől. A választásokig mindenképpen, utána meg az új kormánynak úgysem lesz szüksége az ingadozó jobbikosok szavazataira - nekik építették volna ezt a bizarr kegyhelyet - így nyilván dobják a francba a kampányra kitalált cinikus ötletet.

Share This Story

Get our newsletter