R√°juk j√°r a r√ļd: az egyiket asztall√°bbal verte agyon a zalabaksai r√©m, a m√°sikat elhagyta egy aut√≥s Pilisszentiv√°non.

Egy nap alatt k√©t horrorsztori, mindkettŇĎnek diszn√≥ a fŇĎszereplŇĎje. Az egyik trag√©di√°j√°t r√°ad√°sul a Bors arra haszn√°lta f√∂l, hogy a h√©t c√≠m√©t adja a cikknek (Asztall√°bbal verte agyon a cs√ľngŇĎhas√ļ diszn√≥t a zalabaksai r√©m). Szerencs√©re a brut√°lis diszn√≥gyilkost elkapt√°k, √©s most a Lenti J√°r√°si √úgy√©szs√©g √°llatk√≠nz√°s √©s lop√°s miatt emelt v√°dat ellene.

A m√°sik sztorinak az√©rt m√©g lehet happy endje: a pilisszentiv√°ni polg√°rmesteri hivatal keresi azt az aut√≥st, aki tegnap d√©lut√°n elhagyott egy 190 kg s√ļly√ļ, √©lŇĎ anyadiszn√≥t. A diszn√≥t jelenleg egy solym√°ri √°llattelepen √°polj√°l, mivel "az es√©sbŇĎl eredŇĎen s√©r√ľl√©seket szenvedett." A hivatal k√©ri, hogy a tulajdonos jelentkezzen a 06-26-367-322-es telefonsz√°mon. (via kerdezzfelelek)

Hogy a szomor√ļ diszn√≥h√≠rek hangulat√°t valami vid√°mabbal oldjam, a vas√°rnap a Budakeszi Vadasparkban k√©sz√≠tett felv√©telemmel illusztr√°lom a posztot. Ezen egy kismalacait szoptat√≥ mangalica anyadiszn√≥ l√°that√≥, ŇĎk tan√ļs√≠tom, hogy mind j√≥l vannak.