This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Megint megszűnt a Galamus csoport, Orbánt seggdugacsozva

Illustration for article titled Megint megszűnt a Galamus csoport, Orbánt seggdugacsozva

Drámai hangú cikkben hagyta ismét abba örökre a mániákus orbánozást Mihancsik Zsófia és ismert véleményoldala. A fideszeseket, vagyis Orbánt, kapaszkodj, "törpe seggdugacs"-nak nevezte az írásban.

Advertisement

Mi lesz így azokkal, akiknek a legszebb magyar szó a megszorítás, a legjobb politikus Bauer Tamás, Orbán Viktort meg úgy képzelik, hogy friss véres demokratasajtot eszik reggelire? Ki feszíti ki ezetúl az Ernyőt, ha megint lezúdul a barna eső Átokföldjére? Nem tudom, mert friss, hétfő hajnali cikkében Mihancsik "Abbahagyom" Zsófia drámai keserűséggel megállapítja, hogy a Fidesz "törpe seggdugacsok (…) dajkaszervezete", aztán kimondja:

(…) egy ilyen portál fejlesztésében, olvasók és szükségletek hiányában, rajtunk kívül senki sem látott fantáziát. Így aztán egy arasznyit sem bővültünk, sem a tartalom, sem a szerkesztőség, azaz mind a mai napig az én nyakamban van minden szerkesztői munka. És ha már az írásnak nem látom értelmét, annak végképp nem, hogy továbbra is az egész életemet felfalja egy ilyen végső soron kudarcos kísérlet.

Advertisement

A demokratikus közbeszéd állapotán kesergő, európai értelemben vett szerző Orbán Viktort a cikkben "a mélynövésű egyed"-nek nevezi.

Ki írja le ezentúl, hogy

"nem tudok elképzelni olyan ellenzéki bűnt, amelyik ennek a rettenetes országrontó pártnak és beteg lelkű vezérének akár csak a kicsinyke arányú győzelmét is indokolta volna"?

Advertisement

Nem tudom. Az nem lehet, hogy senki.

Mondjuk az is kiderül, hogy a Galamus annyira azért nem szűnik meg, hogy véleménycikkek ne jelenjenek meg néha rajta, úgyhogy reménykedhetünk.

Advertisement

A Mihancsik-harakiricikk legcukibb mondata feltétlenül ez:

Egyszóval kérem, ezentúl tekintsék véleményoldalnak a Galamust (ennek megfelelően fogjuk átalakítani a honlapot is, de ez időbe telik)

Advertisement

Eszerint M. Zs. azt képzelte, hogy a Galamust bárki híroldalként olvassa? Ezen szerintem maga Bauer Tamás is fetrengene a röhögéstől.

Mai kvízkérdésünk: hányadszor oszlott fel most a Galamus?

Share This Story

Get our newsletter