Kedves M√°r ElŇĎre Megveszekedett Rajong√≥k! A Cink.hu hivat√°sos hekkere, NAK egyetlen mozdulattal, a Google keresŇĎ seg√≠ts√©g√©vel behatolt Uj P√©ter leendŇĎ lapja, a 444.hu cikkt√°r√°ba. Ahol v√©gign√©zhetŇĎk az 444-re eddig felt√∂lt√∂tt anyagok, pontosabban azok c√≠me √©s elsŇĎ p√°r sora, abban a form√°ban, ahogy az a szok√°sos tal√°lati list√°ban szerepel.

Mindehhez nem kell m√°st tenned, mint be√≠rni a keresŇĎbmezŇĎbe mondjuk egy "a" betŇĪt, majd egy sz√≥k√∂z ut√°n azt, hogy "site:444.hu".

De arra az esetre is van hekktipp√ľnk, ha a teljes cikkeket el akarod olvasni. A tal√°lati list√°ban kattints a "cached" vagy "t√°rolt v√°ltozat" linkre. A jelsz√≥t k√©rŇĎ felpattan√≥ ablakot hessegesd el egy Escape-pel, ah√°nyszor pr√≥b√°lkozik, √©s egyszerre csak hopp, diz√°jn √©s k√∂r√≠t√©s n√©lk√ľl ott az illeg√°lisan megszerzett 444-cikk.

√Čs mekkora h√≥kuszp√≥kuszt k√∂r√≠tenek ezek a hekkel√©s k√∂r√©, nevets√©ges!

Innen tudtuk meg, hogy a lapot a Magyar Jeti Zrt. fogja kiadni.

A 444-esek (kor√°bbi nev√ľk√∂n Jeti V√°laszosok) hosszabb idŇĎn kereszt√ľl tesztelt√©k √ļgy a leendŇĎ lapot, hogy norm√°l munkarendben dolgoztak √©s posztoltak. Gondolom, hogy ennek a heroikusan √©rtelmetlen tev√©kenys√©gnek az eredm√©nye l√°rthat√≥ a tal√°lati list√°ban. Az online m√©dia Vitray Tam√°sai √≠gy m√°r most v√©gleges k√∂vetkeztet√©seket vonhatnak le az Index LeendŇĎ Nemezis√©nek st√≠lus√°r√≥l √©s t√©mav√°laszt√°s√°r√≥l. √Čn m√°r le is vontam ŇĎket! A 444 olyan √°llatos √ļjs√°g lesz, amiben lesznek bulv√°rh√≠rek meg politika is.