Konte√≥sok figyelem! A korm√°ny minden, de minden eszk√∂zt bevetett, hogy megvehesse az EMIR nevŇĪ programot. Szombaton v√©gre al√°rt√°k, vas√°rnap meghalt az egyik elad√≥.

Tegnap meghalt Kom√°romi √Āndr√°s √ľzletember, volt MSZP-s √∂nkorm√°nyzati k√©pviselŇĎ, a br√ľsszeli p√©nzek p√°ly√°ztat√°s√°t √©s eloszt√°s√°t szervezŇĎ program kor√°bbi jogtulajdonosa. Ňź kor√°bban tulajdonosa volt a Welt 2000 nevŇĪ c√©gnek is, ami a kulcsprogramot birtokolta. Az √°llamnak minden√°ron kellett a szoftver, a remek, egyesek szerint gyan√ļsan remek √ľzletet jelentŇĎ programot viszont a tulajdonosai √©rthetŇĎ m√≥don nem akart√°k eladni. Azt√°n nyom√°st gyakoroltak r√°juk. M√©g fegyveres NAV-osokat is k√ľldtek r√°juk. V√©g√ľl eladt√°k, de a k√©t kulcsfigura egyike azonnal meghalt.

A c√©g olyan elk√©pesztŇĎen j√≥ √ľzletet csin√°lt eddig szoftverj√©vel, hogy rengeteg politikai-korrupci√≥s pletyka is keringett r√≥luk, k√ľl√∂n√∂s tekintettel Kom√°romi politikai szerepl√©s√©re. Az elsŇĎ szerzŇĎd√©s√ľket viszont, hogy, hogy nem, az elsp Orb√°n-korm√°ny alatt k√∂t√∂tt√©k az √°llammal.

A teljes sztori a 444 cikk√©ben olvashat√≥, az igazi profik persze azelŇĎtt kezdik gy√°rtani az elm√©leteket, hogy elolvast√°k volna. B√°r ez a sztori norm√°lisan is igen durv√°nak hangzik.