Illustration for article titled Meghalt a Mély torok mélytorkoztatója, Harry Reems

Így múlik el a dolgok dicsősége: egy barátja fórumposztjából kellett a világnak megtudnia, hogy elhunyt Harry Reems (született Herbert Streicher), a hetvenes és nyolcvanas évek egyik legismertebb pornószínésze.

Advertisement

Reems legismertebb szerepe egyértelműen a Mély torok-ban volt Linda Lovelace mellett. Aki látta ezt a pornóklasszikust, az tudja, hogy Reems-t simán lehetett színésznek nevezni, mert amit abban a filmben művel, az nem csak szexuális teljesítmény, hanem alakítás. A szerepe miatt 1974-ben FBI ügynökök obszcenitás vádjával letartóztatták, de végül évekkel később sikerült felmenteni. Akkoriban rengeteg Hollywood-i híresség állt ki mellette, Jack Nicholson, Warren Beatty és Louise Fletcher is hajlandó lett volna tanúskodni a bíróságon, amire aztán nem volt szükség.

2005-ben ő is feltűnt a pornó készítéséről szóló Mély torok mélyén című dokumentumfilmben, ahol már nyíltan beszél arról, hogy kicsit megbánta életének ezt a korszakát. Az interjújában elmondta, hogy sikerült megbirkóznia az alkoholizmusával és közben megtalálnia istent. Itt egy hosszabb beszélgetés vele, amiben beszél a Mély torok fogadtatásáról, sikeréről, és hogy milyen hatással volt a karrierjére.

Advertisement

Harry Reems 65 éves volt.

Itt egy korábbi interjú vele, amiben a letartóztatásáról beszél:

Share This Story

Get our newsletter