A Liversing zenekar lemezt nem csin√°lhatott, megmaradt a k√ľlv√°rosi klubok legend√°j√°nak.

SzendrŇĎdi Zsolt volt a '63-ban alakult, √©s az √≥budai mŇĪvelŇĎd√©si h√°zban h√≠rnevet szerzŇĎ zenekar sz√≥l√≥git√°rosa. Az egy√ľttes kezdetben Beatles-sz√°mokat j√°tszott, majd elsŇĎk√©nt kezdett kem√©nyebb, rhythm & blues dalokat j√°tszani a Rolling Stones, Them, Yardbirds, Pretty Things egy√ľttesektŇĎl, SzendrŇĎdi pedig remek√ľl git√°rozta ezeket.

Az eksztatikus hangulat√ļ koncertjeik miatt hamar botr√°nyos h√≠rneve lett a Liversingnek, √ļgyhogy arr√≥l csak √°lmodhattak, hogy bejussanak a r√°di√≥ba vagy a hanglemezgy√°rba, mind√∂ssze k√≠s√©rŇĎzenekark√©nt k√©sz√≠thettek p√°r - am√ļgy nagyszerŇĪ - felv√©telt (Koncz Zsuzsa, Nagy √Čva, M√°tray Zsuzsa, M√°t√© P√©ter).

Az egy√ľttesnek gyakran v√°ltozott a fel√°ll√°sa (az utols√≥ idŇĎkben Demj√©n Ferenc is tagja volt a zenekarnak), a sikeresebb zenekarok n√©ha elvittek tagokat, m√°sok magukt√≥l f√°radtak bele. SzendrŇĎdi a Liversing feloszl√°sa ut√°n Uni√≥ n√©ven alap√≠tott egy√ľttest, de a v√°rt siker ezzel is elmaradt.

A szomor√ļ √©let√ļt utols√≥ √©veiben sokat betegeskedett, de az √ļjra √∂ssze√°ll√≥ Liversing koncertjein az√©rt fell√©pett. 71 √©ves kor√°ban halt meg szeptember 16-√°n.