Megfagyott ereinkben a vér a táncoló zsidó macskától

Mi karvalytőke számlájára vett, csipet Kumin Ferenccel megszórt cicás videókat szoktunk reggelizni az irodában, de ez nekünk is sok volt. Milyen démoni erő mozgatja ezt a láthatóan deformált macskát?

Advertisement

Emlékeztek arra a részre a Twin Peaksből, amikor Cooper ügynök a Fekete barlanggal álmodik, látja azt a fura vörös szobát maga előtt, ahol egy törpe (hivatalos nevén A Máshonnan Jött Ember) háttal áll neki, rázkódik, zizeg és általában olyan hangokat ad ki, mintha a világ legrosszabb viccétől kapna agyérgörcsöt? Aztán a törpe megfordul, azt mondja, hogy ROKIZZUNK és elkezd táncolni, mintha mi sem történt volna?

Pontosan ilyen érzés megnézni ezt a videót, amin egy szerencsétlen macska a konyhapulton két lábra áll és elkezd úgy táncolni, mint a csirkék a Sledgehammerben, miközben fülsiketítően nyávog, hozzá pedig a gazdája héberül noszogatja.

Advertisement

Szerkesztőségünk egy emberként hőkölt vissza a monitortól, amikor megláttuk ezt a videót, a füleseket már rég levettük, de még kánonban hallatszott ez a túlvilági nyivákolás. Én meg vagyok győződve, hogy a macskát dróton rángatják. NAK szerint valami súlyos idegrendszeri betegsége van. Kétségtelen, hogy a szerencsétlen állat pofája hasonlít Lil Bubra, aki viszont minden hátránya ellenére irtó cuki tudott maradni. Szily szerint el kellene terjeszteni, hogy folytatják a Szörnyecskéket és ezzel a vírusvideóval próbálják beharangozni. Szerintem meg tegyünk úgy, mintha ez a szörnyű dolog nem történt volna meg és folytassuk tovább az internetezést.

Advertisement

Azért érzem magam úgy, mintha a világ legdurvább öklözős videóját néztem volna, mert nekem van macskám, és ha ilyen mozdulatokat kezdene el művelni magától a konyhában, akkor:

  • hívnám a kisállat-ördögűzőt, aki biztos azt mondaná, hogy ilyen rettenetes erővel még nem kellett szembenéznie
  • rohannék az állatorvoshoz, ahol egy szike véletlenül az orvos nyakába szúródna vizsgálat közben
  • bezárnám a fürdőszobába és napokig az irodában zuhanyoznék
  • odaadnám ajándékba Szily Lászlónak

A videót a 444-en láttuk.

Share This Story

Get our newsletter