Mi karvalytŇĎke sz√°ml√°j√°ra vett, csipet Kumin Ferenccel megsz√≥rt cic√°s vide√≥kat szoktunk reggelizni az irod√°ban, de ez nek√ľnk is sok volt. Milyen d√©moni erŇĎ mozgatja ezt a l√°that√≥an deform√°lt macsk√°t?

Eml√©keztek arra a r√©szre a Twin PeaksbŇĎl, amikor Cooper √ľgyn√∂k a Fekete barlanggal √°lmodik, l√°tja azt a fura v√∂r√∂s szob√°t maga elŇĎtt, ahol egy t√∂rpe (hivatalos nev√©n A M√°shonnan J√∂tt Ember) h√°ttal √°ll neki, r√°zk√≥dik, zizeg √©s √°ltal√°ban olyan hangokat ad ki, mintha a vil√°g legrosszabb vicc√©tŇĎl kapna agy√©rg√∂rcs√∂t? Azt√°n a t√∂rpe megfordul, azt mondja, hogy ROKIZZUNK √©s elkezd t√°ncolni, mintha mi sem t√∂rt√©nt volna?

Pontosan ilyen √©rz√©s megn√©zni ezt a vide√≥t, amin egy szerencs√©tlen macska a konyhapulton k√©t l√°bra √°ll √©s elkezd √ļgy t√°ncolni, mint a csirk√©k a Sledgehammerben, mik√∂zben f√ľlsiket√≠tŇĎen ny√°vog, hozz√° pedig a gazd√°ja h√©ber√ľl noszogatja.

SzerkesztŇĎs√©g√ľnk egy emberk√©nt hŇĎk√∂lt vissza a monitort√≥l, amikor megl√°ttuk ezt a vide√≥t, a f√ľleseket m√°r r√©g levett√ľk, de m√©g k√°nonban hallatszott ez a t√ļlvil√°gi nyiv√°kol√°s. √Čn meg vagyok gyŇĎzŇĎdve, hogy a macsk√°t dr√≥ton r√°ngatj√°k. NAK szerint valami s√ļlyos idegrendszeri betegs√©ge van. K√©ts√©gtelen, hogy a szerencs√©tlen √°llat pof√°ja hasonl√≠t Lil Bubra, aki viszont minden h√°tr√°nya ellen√©re irt√≥ cuki tudott maradni. Szily szerint el kellene terjeszteni, hogy folytatj√°k a Sz√∂rnyecsk√©ket √©s ezzel a v√≠rusvide√≥val pr√≥b√°lj√°k beharangozni. Szerintem meg tegy√ľnk √ļgy, mintha ez a sz√∂rnyŇĪ dolog nem t√∂rt√©nt volna meg √©s folytassuk tov√°bb az internetez√©st.

Advertisement

Az√©rt √©rzem magam √ļgy, mintha a vil√°g legdurv√°bb √∂kl√∂zŇĎs vide√≥j√°t n√©ztem volna, mert nekem van macsk√°m, √©s ha ilyen mozdulatokat kezdene el mŇĪvelni mag√°t√≥l a konyh√°ban, akkor:

  • h√≠vn√°m a kis√°llat-√∂rd√∂gŇĪzŇĎt, aki biztos azt mondan√°, hogy ilyen rettenetes erŇĎvel m√©g nem kellett szemben√©znie
  • rohann√©k az √°llatorvoshoz, ahol egy szike v√©letlen√ľl az orvos nyak√°ba sz√ļr√≥dna vizsg√°lat k√∂zben
  • bez√°rn√°m a f√ľrdŇĎszob√°ba √©s napokig az irod√°ban zuhanyozn√©k
  • odaadn√°m aj√°nd√©kba Szily L√°szl√≥nak

A videót a 444-en láttuk.