Ez√©rt nem √©rdemes vall√°si eml√©kmŇĪveket enged√©lyezni. Ha a kereszt√©nyek kaptak, mi√©rt ne kaphassanak a majomisten h√≠vei?

Baromi j√≥l n√©zhet ki r√∂videsen Oklahoma Cityben az Oklahomai Kapit√≥lium elŇĎtti t√©r, ha az √∂ssze begerjedt vall√°si csoport ki tudja lobbizni a maga eml√©kmŇĪv√©t. A lavin√°t a republik√°nis √∂nkorm√°nyzat indtotta el azzal m√©g 2009-ben, hogy enged√©lyt adott egy mag√°np√©nzbŇĎl finansz√≠rozott kŇĎt√°bla fel√°llt√°s√°ra k√∂zt√©ren, ami tavaly k√©sz√ľlt el v√©g√ľl. Ez azonnal heves indulatokat keltett, most pedig a kor√°bban √©bredŇĎ ateist√°k ut√°n egy hindu csoport is jelentkezett, hogy ŇĎk Hanuman, a majomisten szobr√°t szeretn√©k fel√°ll√≠tani.

A hinduknak fel kell k√∂tni√ľk a gaty√°t, a s√°t√°nist√°k ugyanis k√∂zvetlen√ľl a kŇĎt√°bla mell√© akarnak √©p√≠tkezni, √©s ahogy a New York-i csoportjuk sz√≥vivŇĎje, Lucien Greaves elmondta, erŇĎsen gondolkoznak azon, hogy ne valamif√©le nagy, megm√°szhat√≥ gyerekj√°t√©k-szobor hirdesse-e, hogy az ŇĎ vall√°suk a rosszindulat√ļ pletyk√°kkal ellent√©tben nem kannibalisztikus, embertelen kultusz, hanem laza, j√≥kedvŇĪ hit.

A s√°t√°nist√°k √©v v√©gig gyŇĪjtenek az Indieogog√≥n az eml√©kmŇĪv√ľkre, eddig valamivel t√∂bb, mint 3 ezer doll√°r j√∂tt √∂ssze a tervezett 20 ezerbŇĎl. Nagyon erŇĎsen gondolkodom, mert 5 doll√° adom√°ny√©rt Satanic Pride feliratos p√≥l√≥ j√°r!