Először csak röhögni akartam egy jót, ahogy a Forma–1 világbajnoka megsorozza edzőjének pucér seggét, aztán megmutattam a csajomnak, aki elkomorodott. Vizsgáljuk ezt meg.

Először is a felvétel. A kapucnis pulóverben ácsorgó Hamilton felkap egy paintballpuskát, bejelenti, hogy „This is bare butt paintball”, azaz „Íme a pucér seggű paintball”, egy létrára támaszkodva célba veszi edzője, a finn Ville Vihola pucér seggét, majd jó sokszor eltalálja. Vihola közben ordít.

Segg ≠ segg

A csajom azt mondta, hogy ez így tök megalázó, és csak akkor lenne helyénvaló, ha a sorozat után helyet cserélnének, és Hamilton tolná le a gatyáját.

Advertisement

Erre azzal érveltem, hogy Hamilton és Vihola segge közé nem vonható egyenlőségjel, mert Vihola seggén a videón kívül azért van gatya, mert Hamilton kéthetente belehajtogatja a sajátját egy rendkívül kényelmetlen versenyautóba, melynek vezetésével elképesztően sok pénzt keres, ami többek között Vihola fizetését is fedezi. Nem tenne jót a teljesítményének, ha fájó seggel kéne indulnia a Forma–1-es futamokon, például most hétvégén az ausztrálon.

A finn szakember 2013 januárja óta dolgozik Hamiltonnak mint „Performance Coach”, jelentsen ez akármit. Két év és három hónap alatt biztosan fel tudta mérni, hogy jó-e ez neki.

Fekete segg, fehér segg

Ezzel természetesen nem győztem meg. Következő érvem az volt, hogy hát az tényleg elég hülyén nézne ki, ha egy milliárdos fehér férfi lőné seggbe fekete bőrű alkalmazottját, de itt fordítva történik minden: a fekete férfi lövi a fehér segget.

Advertisement

Ez sem volt elég meggyőző.

Szivárványszínű segg

Végül azt mondtam, hogy paintballozni mindentől függetlenül elég vicces, különösen azért, mert kárt ugyan nem tesz senkiben, de tényleg eléggé fáj. Ráadásul nagyon érdekes zúzódásokat okoz: a kör alakú sérülések közepe épen marad, körülötte gyűrű alakban zúzódik a bőr, utána napokig nézhetjük a hemoglobin bomlástermékeinek szivárványszínű sorát.

Advertisement

Mondanom sem kell, nem nevetett. Azt hiszem, ez ilyen fiúdolog lehet, hogy játékpuskával rohangálni és jelentéktelen, de éles fájdalmat okozni a másiknak.

Lol

A csajom elég komoly, érzékeny ember, de ettől függetlenül szerintem ez a videó vicces. Persze nem tudom, hogy megfelelő szakértelem birtokában el tudnám-e látni Vihola munkáját, és mondjuk tudnék-e röhögni, ha a főnök szitává lövi a seggem. Én is egy milliárdos alkalmazottja vagyok, de eddig ilyet nem kellett csinálnom, úgyhogy fogalmam nincs.

Advertisement