Nagyon furcsa dolog t√∂rt√©nik, ha az ember r√°keres arra, hogy ‚Äěattack on titan gore extravaganza fap cam included‚ÄĚ.

Kelet-√Āzsia kultur√°lis vadhajt√°saiban otthonosan mozg√≥ koll√©g√°nk, PV mutatta ezt a lenyŇĪg√∂zŇĎ n√©gyperces alkot√°st. Az l√°that√≥ rajta, hogy a Singeki no kjodzsin (Attack of Titan) c√≠mŇĪ jap√°n rajzfilmsorozat egyik r√©sze megy, amit egy farkasmezbe √∂lt√∂z√∂tt szem√©ly n√©z, aki szenved√©lyes, zajos √∂nkiel√©g√≠t√©st v√©gez k√∂zben. Nemi szervet az alkot√°s nem mutat, bizonyos √©rtelemben hagyom√°nyos munkahelyen is nyugodtan megn√©zhetŇĎ. B√°r a fene tudja, ink√°bb m√©gsem.

A farkasmez szemei intenz√≠ven, eszelŇĎsen √©gsz√≠nk√©kek. ViselŇĎje k√©p-a-k√©pben m√≥don jelenik meg, erre utal a keresŇĎkifejez√©sben a fap cam, amit magyarul tal√°n recskamer√°nak ford√≠thatn√°nk. Szokatlan az alkot√°sban, hogy a rajzfilm hagyom√°nyos √©rtelemben vett szexu√°lis utal√°sokat vagy elemeket nem tartalmaz, szexualit√°sa kiz√°r√≥lag k√ľl√∂n√∂s √©rdeklŇĎd√©sŇĪ n√©zŇĎj√©ben fogalmaz√≥dik meg.

Advertisement

Mindenk√©pp √©rdemes m√©g megjegyezni ‚Äď azon k√≠v√ľl, hogy a vil√°g √©s k√ľl√∂n√∂sen az internet mindig sokkal sz√≠nesebb √©s √©rdekesebb, mint k√©pzeln√©nk ‚Äď, hogy a vide√≥t megmutat√≥ PV a keresŇĎkifejez√©st fejbŇĎl reproduk√°lta.