Illustration for article titled Még nincs vége: Juhász Péter csaja lenyomta Rogán Tóniné Cecíliát

Szerencse, hogy már csak egy hét maradt október 12-éig. Az történt, hogy a Bors egyrészt összefoglalta a komplett Rogán Antal–Juhász Péter–Cink-balhét, bónuszként viszont megszavaztatta olvasóit, hogy akkor szerintük kinek jobb nő a csaja. Juhász nyert.

Advertisement
Advertisement

Azt írják, "lapunk nem reprezentatív felmérésén a jelentős többség Juhász Péter kedvesére voksolt, Elek Józsa a szavazatok 75 százalékával nyerte a politikusi szépségversenyt".

Mindazonáltal Rogán Antal, az 5. kerület leköszönő fideszes polgármestere a következőképpen nyilatkozott a velőtrázó ügyben:

A tegnapi nap folyamán a feleségemet személyében sértették meg, éppen ezért úgy gondolom, teljesen természetes, hogy kiállok a családom mellett. Én soha nem bántottam meg senkinek a feleségét, és nem is fogom. Juhász Péter és társai bizonyára nagyon el vannak keseredve, azért folyamodnak ilyen módszerekhez. Ami pedig a versengést illeti, utoljára az óvodában játszottam olyat, hogy kinek pirosabb a biciklije, azóta már kinőttem ebből a korból.

Advertisement

Juhász Péter, az 5. kerület ellenzéki polgármesterjelöltje viszont ezeket mondta:

A kedvesem csak nevet az egészen, az én bejegyzésem sem szólt másról, csak egy ilyen kis bibibiről.

Advertisement

A szintén erősen érintett Szily László nem nyilatkozott, a Cinknek sem, mert halászlét főz – vagy csak eszik, tudja az ördög – valahol, és az fontosabb.

Share This Story

Get our newsletter