This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Még mindig nem akarom elhinni, hogy Dzsudzsák a Herthába szerződne

Illustration for article titled Még mindig nem akarom elhinni, hogy Dzsudzsák a Herthába szerződne

Pedig Dzsudzsi a sportlapnak adott mai interjújában is ezt állítja.

Ha már Zimány Linda volt ma, akkor jöjjön Dzsudzsák Balázs is: a legmagasabban jegyzett mai magyar labdarúgó azt mondja, parkolópályára került a Dinamo Moszkvánál, ahol nem játszatják, mióta kiderült, hogy nem akarja meghosszabbítani a szerződését. Menne a Herthába, Dárdai Pállal szóban már meg is egyezett, ám a berlini klubnak csak akkor lesz rá pénze, ha előtte el tudják adni a brazil Ronnyt.

Advertisement

A cikkből is úgy tűnik, más komolyabb érdeklődő nem nagyon van, Dzsudzsákot pedig már az sem zavarná, ha rosszabbul keresne Berlinben, mint Moszkvában, hiszen játszani akar, az oroszoknál pedig a rubelválság miatt csökken a fizetése.

Nekem csak azért nem áll össze ez az egész, hiszen mindennel szembemegy, amit Dzsudzsák csinált az elmúlt években: ugyebár annak idején azért ment Oroszországba, hogy sok pénzt keressen, pedig lettek volna komoly nyugat-európai lehetőségei is. Még ha nem is igazi sztárcsapatok, de a Herthánál azért nagyobb pontenciállal bíró klubok nevét emlegették.

Advertisement

Dzsudzsák inkább elment a szakmailag semmi előrelépést nem jelentő orosz bajnokságba, már ötödik éve játszik ott, miközben a menedzsmentje minden átigazolási szezonban kamuhírekkel szórta meg a magyar sajtót a Liverpool és az Inter állítólagos érdeklődéséről. Most meg elmegy egy kiesés ellen küzdő német kiscsapatba? (Tudom, hogy a Hertha meccseire nagyon sokan járnak, de ettől még a német sztárkluboktól messze van.)

Vannak, akik úgy gondolják, Dzsudzsák jó döntést hozott, amikor 5 éve elment pénzt keresni az Anzsiba, én viszont akkor se értettem, miért temeti el magát Oroszországban egy ereje teljében lévő, többre hivatott futballista. Nem mondom, hogy a Real Madrid lett volna a végállomás, de ennét azért talán több volt benne.

Advertisement

Pénzt keresni ráért volna 30 felett is, Indiától Katarig számos liga van, amelyet gyakorlatilag erre találtak ki (arról nem is beszélve, hogy a Bundesligában vagy a francia bajnokságban se halt volna éhen, ha odaszerződik az Anzsi helyett annak idején). Na de mindegy, van még három hét az átigazolási időszakból, hátha bejelentkezik az Inter. Vagy a Liverpool!

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Share This Story

Get our newsletter