This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Meg kellene ölni a férjemet - egyszerűbb, mint a válás

A hét legbizarrabb videója egy rendőrségi felvétel, amin egy 21 éves anyuka mosolyogva magyarázza egy álruhás rendőrnek, hogyan kellene meggyilkolni a férjét.

Advertisement

A michigani Julia Merfeld a napokban állt bíróság elé. Férje kérte, hogy ne kapjon börtönbüntetést a nő. Ebben nem is lenne semmi különös, ha nem pont azért kellene Merfeldnek büntetésre számítania, mert meg akarta öletni a 27 éves férfit 50.000 dollárért (több mint 11 millió forintért).

Illustration for article titled Meg kellene ölni a férjemet - egyszerűbb, mint a válás
Advertisement

A nő először egy kollégájának mesélt terveiről, aki azonnal értesítette a rendőrséget, és megszerveztek egy találkozót, amibe Merfeld bele is ment - ez látható a videón, amiben meglepő jókedvvel beszél a tervezett akcióról.

Amikor eldöntöttem ezt az egészet, nem arról volt szó, hogy rosszban lettünk volna. Akármennyire is rosszul hangzik, ez sokkal könnyebb, mint elválni tőle. A családja sem ítél el, és nem is töröm össze a szívét.

Advertisement

Ezután megvitatták, hogyan lenne a legfájdalommentesebb a halál a férj számára. A nyakcsigolyák eltörése után végül a golyó általi halál mellett döntöttek. Fontos szempont volt, hogy ne betörésnek tűnjön a dolog, mert az elriasztaná a nő legjobb barátnőjét, akivel a gyilkosság után tervezett összeköltözni; miután felvette volna a férje életbiztosításával járó 400.000 dollárt (majdnem 90 millió forintot).

A nőt letartóztatták, és akár élete végéig börtönben ülhet.

[fotó: mlive.com]

Share This Story

Get our newsletter