Egy multi budapesti boltj√°ban m√©g mindig lehet kapni azt a gesztenyep√ľr√©t, amit a Nemzeti √Člelmiszerl√°nc-biztons√°gi Hivatal m√ļlt h√©ten azonnal visszah√≠vott, mert rizslisztet √©s burgony√°t is tartalmaztak. Legal√°bbis ezt √°ll√≠tja az Ittlakunk egyik olvas√≥ja.

A N√©bih elŇĎsz√∂r titokzatoskodott, √©s december 5-√©n csak a t√©nyt jelentette be, hogy k√©t fagyasztott gesztenyep√ľr√©t azonnal vissza kell h√≠vni a boltokb√≥l, mert a tesztelt mint√°kban riszlisztet √©s krumplit tal√°ltak. C√©gnevet nem mondott a hat√≥s√°g az MTI k√∂zlem√©nyben, de a Vid√©kfejleszt√©si Miniszt√©rium honlapj√°ra kiker√ľlt sajt√≥anyagban m√°r n√©v szerint szerepeltek a gy√°rt√≥k, azaz a Gelato Italiano Logisztikai Kft. √©s a Massa Bajnai Gesztenye Feldolgoz√≥ Kft.

Most az ut√≥bbib√≥l siker√ľlt √°ll√≠t√≥lag fot√≥zni egyet, de a szem√©rmes olvas√≥ is pont olyan, mint Magyarorsz√°g √©lelmiszerbiztons√°gi hivatala √©s nem mondta meg, hogy pontosan hol. Sajnos ebbŇĎl a k√©pbŇĎl √©n sem tudom megmondani, hogy hol lehet, igaz, nem is tudom fejbŇĎl, hogy melyik boltnak milyen a hŇĪtŇĎpultja. Az is lehet, hogy a rafk√≥s olvas√≥ egy st√ļdi√≥ban fot√≥zott, vagy egyszerŇĪen becsemp√©szett egy m√°sik boltba k√©t csomag Bajnait, b√°r ennek azt hiszem kicsi az es√©lye.

Az Ittlakunk m√©g hozz√°teszi, hogy a k√©pen l√°that√≥ Bajnai gesztenyep√ľr√©t ‚Äěterm√©szetesen nem a politikusr√≥l, hanem a Kom√°rom-Esztergom megyei telep√ľl√©srŇĎl nevezt√©k el.‚ÄĚ