This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Még csak 11 óra, és Orbán már majdnem elsírta magát a nyílt utcán

Az Orbán Viktort a pécsi utcán öleléssel köszöntő rajongónak a kormányfő feldobta a labdát. Mire ő meglepő módon ütötte le. Orbán Viktor virágot is kapott, erre kitört belőle a Könnyező Gyurcsány, elfúlt a hangja, és arról beszélt, újabban el van zárva az alcsúti gyögyvirágmezőktől.

Advertisement

Pedig imádja őket! Mindez most történik, és a Bama közvetíti!

Jól dolgozik a polgármester úr? – kérdezte a Pécsre médialátogató miniszterelnök rajongójától, Tibortól, aki odalépett a Páva Zsolt polgármesterrel sétáló Orbánhoz egy ölelkezésre.

Advertisement

Mire Tibor – aki előtte mondta el, hogy majdnem rokona lett Pávának, akit ezért Orbánhoz hasonlóan támogat is – némileg meglepő módon azt vágta rá, hogy a fideszes városvezető “nem elég kemény”. Nehogy leállítsd a videót a mondat után, ekkor jön a legjobb, ahogy Páva arcáról leolvad a mosoly! Pedig Tibor ezt valamilyen csak fideszesek által érthető viccnek szánhatta.

A bama.hu remek percről percre tudósításának másik csúcsjelenetében Orbán gyöngyvirágot kap egy asszonytól, mire elcsukló hangon emlékezik szülőfaluja, Alcsút gyöngyvirágmezőire, amiktől – itt egy pillanatig meg sem tud szólalni – mostanában el van zárva.

Nem egy Könnyező Gyurcsány, de jó úton halad!

Én Vona Pihepuha Kutyulimutyuli Gábor helyében sem lennék nyugodt. Emlékezzen mindenki: Orbán a minap árulta el, hogy bizony szokott sírni.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter