Még Bajnai anarchistái sem tudták tönkretenni az állami táncbemutatót!

Illustration for article titled Még Bajnai anarchistái sem tudták tönkretenni az állami táncbemutatót!

A tegnapi Szabad egy táncra? nevetséges volt, az ember egy ilyen fiaskó után vagy lenyeli a dolgot és megy a munkájára, vagy elkezdi visszaköpködni. Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családügyekért felelős államtitkára egészen Bajnai Gordonig köpköd.

Egészen szívbemarkoló, ahogy Soltész a döcögő beszédével Bajnai Gordonra mutogat a Szabad egy táncra? Facebook-oldalának szétviccelése miatt, pedig emögött csak közepesen vicces, de nagyon lelkes magyar internetes trollok álltak, akik elé ezzel az egésszel belógatták az állami répát és elengedték a gyeplőt. A Bajnai-sározás után pedig még tréfásabb az, ahogy az államtitkár folyamatosan anarchistázik, és olyan aktivistákról beszél, akik például húsvétkor meg pünkösdkor szoktak eljárni tüntetni, amikor rendes magyar emberek mást ünnepelnek.

Advertisement

Oké, a politikai üzenet az egy dolog. De nem tudok elmenni amellett, hogy a szociális államtitkár rosszabbul beszél egy mikrofon előtt, mint egy általános iskolás gyerek, akinek két perccel azelőtt esett ki a szemfoga, mielőtt el kellene az egész igazgatóság előtt szavalnia a Föltámadott a tengert. Soltész hebeg-habog, felváltva néz a riporterre és hosszú másodpercekig a kamerába (lásd címlapkép), majd amikor egy konkrét adatot kellene elmondani, úgy puskázik a kezéből, hogy minden egyetemen kivágták volna a zéháról. Rosszul ejt ki szavakat, amiket néha bénán választ meg, komolyan, nem volt senki a kormany.hu-nál, aki azt mondja, hogy jó, álljunk le, kezdjük előről, maga meg gondolja meg, hogy mit szeretne, adunk 30 percet, aztán visszajövünk.

Advertisement

A tippet köszönjük argyre kommentelőnknek.

Share This Story

Get our newsletter