Meg akarsz erőszakolni? Megmondom anyádnak!

Illustration for article titled Meg akarsz erőszakolni? Megmondom anyádnak!

Igen nagy divat az interneten nőket a megerőszakolásukkal fenyegetni, az ausztrál Alanah Pearce most nem hagyta ez annyiban.

Advertisement

Pearce videojátékokról ír kritikákat, rádióműsora és saját YouTube-csatornája is van, utóbbin és a Twitteren vagy éppen a Facebookon pedig elég sok negatív kommentet és üzenetet is kap, melyben nem egyszer nemi erőszakkal is fenyegetik ismeretlenül. (Nem Pearce az egyetlen: az ún. Gamergate botrány miatt már több, videojátékokkal foglalkozó nő kapott hasonló, vagy még sokkal durvább fenyegetéseket.)

A húszéves brisbane-i nőnek aztán elege lett, és elhatározta, hogy tesz valamit. Mivel ezek a fenyegetések általában fiatal fiúktól jönnek, a fenyegetőzőknek megkereste az anyjukat (ez a facebookos üzenetek esetében nem túl nehéz), és elküldte nekik a fiaik hőstetteit.

Advertisement

Az egyik anyukával folytatott beszélgetést ki is posztolta, ebben az anya "kis szarnak" nevezte a fiát, és bocsánatot kért. A tweetet húszezernél is többen osztották már meg, Pearce pedig gyorsan netes híresség lett, bár a többi megszólított anya még nem reagált az üzenetére.

Advertisement

(via Buzzfeed)

Share This Story

Get our newsletter