This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Még a sajtóperében is manipulálni próbált Kriza miskolci polgármester

Illustration for article titled Még a sajtóperében is manipulálni próbált Kriza miskolci polgármester

Ez még magyar politikustól is combos teljesítmény: Kriza Ákos miskolci polgármester előbb leaszfaltoztatta a házáig tartói utcaszakaszt, beleértve a kapubeállóját, amit megírt a Blikk, mire Kriza perelt, hogy a tárgyaláson most kiderüljön, a perben bizonyítéknak szánt térképvázlatokat manipulálták, hogy azok a simlis fideszes igazát bizonyítsák.

Advertisement

Kriza szerdán el is vesztette a pert, de most fogadnék egy jó fekvésű miskolci telekbe, hogy az esetnek az égvilágon semmiféle következménye nem lesz. Újságíróként mondjuk nem is vágynék erre, mert ha a Kriza-féle alakokat sorban elítélnék, nekünk nem nagyon maradna munka, pár cuki állatos poszton kívül.

Itt a cikk, ami miatt Kriza vesztére pert indított. És egy másik arról, hogy Kriza nem önző tolvaj, mint akár gondolni is lehetne, hiszen a fideszes alpogármestere, Zsiga Marcell utcájában is megcsináltatta az aszfalttrükköt.

Share This Story

Get our newsletter