This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Médiatörténet: a Magyar Nemzet átvette a 444 leleplezését

Illustration for article titled Médiatörténet: a Magyar Nemzet átvette a 444 leleplezését

Fordult a szél, a gyűlölt ellenség egyszerre csak érdekes hírforrás lett, ami most épp leleplezte, hogy a köztévé már megint egy beépitett médiamunkással játszatta el az utca emberét. A 2015-ös sajtószezon divatstílusa az ujpéteriánus-simicskista!

Advertisement

Tényleg gyalázatos – bár inkább csak irtó vicces –, hogy a módszereiben Sztálint követő köztévé visszatérően beavatott figurákkal játszatja el a kormámypropaganda szája íze szerint nyilatkozó állampolgárokat. A 444 riportere ezt észrevette, és ki is posztolta éjjel. Ez a világ rendje.

Az már kevésbé a magyar világ rendje, hogy a Magyar Nemzet Online az előbb átvette a hírt, rendesen meghivatkozva.

Advertisement

Mármint ez teljesen normális lenne, ha eddig nem nem normálisan mentek volna a dolgok, és nem egy különösen nem normális botrány vicces következménye lenne ez az amúgy normális átvétel. A sztoriban ettől eltekintve az az igazán csodálatos, hogy a köztévé csalói – ha már sztálinista módszerekkel manipulálnak – miért pont egy olyan elfelejthetetlenül jellegzetes nevű ál-utcaemberét alkalmaznak, akit ha egyszer láttál, egy életre megjegyzel, és hónapok múlva is meg fog szólalni a vészcsengő, ha meglátod leírva az Ondot.

Share This Story

Get our newsletter