Fordult a sz√©l, a gyŇĪl√∂lt ellens√©g egyszerre csak √©rdekes h√≠rforr√°s lett, ami most √©pp leleplezte, hogy a k√∂zt√©v√© m√°r megint egy be√©pitett m√©diamunk√°ssal j√°tszatta el az utca ember√©t. A 2015-√∂s sajt√≥szezon divatst√≠lusa az ujp√©teri√°nus-simicskista!

T√©nyleg gyal√°zatos ‚Äď b√°r ink√°bb csak irt√≥ vicces ‚Äď, hogy a m√≥dszereiben Szt√°lint k√∂vetŇĎ k√∂zt√©v√© visszat√©rŇĎen beavatott figur√°kkal j√°tszatja el a korm√°mypropaganda sz√°ja √≠ze szerint nyilatkoz√≥ √°llampolg√°rokat. A 444 riportere ezt √©szrevette, √©s ki is posztolta √©jjel. Ez a vil√°g rendje.

Az m√°r kev√©sb√© a magyar vil√°g rendje, hogy a Magyar Nemzet Online az elŇĎbb √°tvette a h√≠rt, rendesen meghivatkozva.

M√°rmint ez teljesen norm√°lis lenne, ha eddig nem nem norm√°lisan mentek volna a dolgok, √©s nem egy k√ľl√∂n√∂sen nem norm√°lis botr√°ny vicces k√∂vetkezm√©nye lenne ez az am√ļgy norm√°lis √°tv√©tel. A sztoriban ettŇĎl eltekintve az az igaz√°n csod√°latos, hogy a k√∂zt√©v√© csal√≥i ‚Äď ha m√°r szt√°linista m√≥dszerekkel manipul√°lnak ‚Äď mi√©rt pont egy olyan elfelejthetetlen√ľl jellegzetes nevŇĪ √°l-utcaember√©t alkalmaznak, akit ha egyszer l√°tt√°l, egy √©letre megjegyzel, √©s h√≥napok m√ļlva is meg fog sz√≥lalni a v√©szcsengŇĎ, ha megl√°tod le√≠rva az Ondot.