Illustration for article titled ​Medgyessy nevelt lánya Orbán fia védelmére kelt

Szegény Gazsit a rohadt média csinálta ki. A bulvárhiénák! Maga Hajdú Péter excsaja mondja, érdemes odafigyelni rá!

Sikerült a bulvárhiénáknak megint összetörni egy huszonéves ember álmait...

Ezzel kezdi a posztját Tornóczky "És Ezt így Hogy" Anita, Medgyessy Péter exminiszterelnök nevelt lánya, volt tévés, Hajdú Péter excsaja, platina fokozatú bulvármagazinlakó. Rettentő vicces látni, hogy az emberek mennyire vakok saját magukra, és mennyire azt hiszik, hogy rajtuk kívül mindenki más amnéziás. Hiszen Tornóczky így folytatja:

Én 24 voltam, amikor a Mostohapapám Magyarország Miniszterelnöke lett és nehéz volt feldolgozni, hogy soha nem a teljesítményemet nézték, sosem lehettem sem jó, sem szép, sem okos, mert mindent biztos elintéztek nekem. Az senkit nem érdekelt, hogy akkor már volt néhány komoly sporteredményem, három diplomám és négy nyelvet beszéltem, mint ahogy most sem érdekel senkit, hogy Orbán Gáspár hozzájárulhatna e a magyar foci felemelkedéséhez.

Advertisement

Mi, akik még emlékszünk több évvel ezelőtti eseményekre is, arra is pontosan emlékszünk, hogy Tornóczky Anitának valóban mennyire jól jött, hogy tényleg nem a teljesítményét nézték. Hanem azt, hogy a miniszterelnök lánya. A csókos csaj így kaphatott műsort a közsszolgálati tévében, olyan képességekkel, mintha az utcáról ráncigálták volna fel az első szembejövő járókelőt. Nyökögött, bénázott, egy különösen idióta kérdése után kapta az "És Ezt Így Hogy" becenevet is.

Azt kérdezi Tornóczky:

Tényleg az a probléma, hogy egy "gyerek", aki minimum tizenöt éve futballozik kimegy az édesapjával a VB döntőre?!? ...hogy a VIP páholyba? Igen, mert történetesen az édesapja Magyarország Miniszterelnöke és neki ott a helye. Komolyan kérdezem, ki ne menne el, ha lenne lehetősége?!?

Advertisement

Nem, az nem volt probléma, hogy kiment az apjával a vb-döntőre. De a VIP-páholy az telitalálat! Ide ugyanis a világ össze országának miniszterelnökei közül egy kilencvenezres sziget vezetője, egy afrikai diktátorfi és Orbán kért jegyet. És mindenki, vagyis például Merkel és Putyin is egyedül ment, kivéve a fiúknak is jegyet potyázó Orbánékat. De az aranyos Tornóczkytól, milyen leplezetlenül vallja, hogy ami a pozíciónkból fakadóan megszerezhető, azt meg kell szerezni.

Azt is mondja Benne Voltam A Tévében A Papa Miatt Anita, hogy

Remélem megérjük, hogy egyszer ott fog tartani ez az ország, hogy az alapján ítélnek meg valakit, hogy milyen ember, milyen sportoló, mennyire jó szakember és nem az alapján, hogy a felmenői mely politikai elithez tartoznak.

Advertisement

Ennél poénosabb vége nem is lehetne ennek a posztnak!

Share This Story

Get our newsletter