A brit bulv√°rsajt√≥ legbizarrabb √©s leg√©rthetetlenebb h√ļz√°sa, hogy idŇĎnk√©nt hasonm√°sokkal szeml√©ltetik a kir√°lyi csal√°d √©let√©t. Pedig t√©nyleg mindenki gyŇĪl√∂li ŇĎket.

A Daily Mail rendszerint bedobja ezt a tr√ľkk√∂t, amikor √©pp t√∂rt√©nik valami a csal√°dban ‚Äď esk√ľvŇĎ, terhess√©g, gyereksz√ľlet√©s ‚Äď, √©s lek√∂z√∂l egy teljesen √©rtelmetlen fot√≥sorozatot, melyek elsŇĎ pillant√°sra a kir√°lyi csal√°d tagjait √°br√°zolj√°k otthon, ahov√° a fot√≥sok val√≥j√°ban nem k√∂vethetik ŇĎket. De ha j√≥l megn√©zed, nyilv√°nval√≥ lesz, hogy ezek nem ŇĎk.

Egy fot√≥s, Alison Jackson ugyanis √©letvitelszerŇĪen szem√©lyes√≠t meg hasonm√°sokkal h√≠ress√©geket, erre egy eg√©sz egzisztenci√°t is √©p√≠tett, annak ellen√©re, hogy borzaszt√≥ b√©n√°k a fot√≥k, a hasonm√°sok pedig nem is igaz√°n hasonl√≠tanak.

A legjobb a kommenteket n√©zni, amint a Daily Mail √ļjra elŇĎj√∂n a hasonm√°sos cikkel, mint p√©ld√°ul most, a hercegi p√°r m√°sodik gyereke sz√ľlet√©sekor: kiv√©tel n√©lk√ľl mindenki gyŇĪl√∂li az eg√©szet. A mostani cikk k√ľl√∂n√∂sen j√≥, hiszen csak a legv√©g√©n jegyzik meg magyar√°zatk√©nt, hogy a k√©peken csak hasonm√°sok szerepelnek.

Advertisement

√Čn m√°r nagyon v√°rom, hogy a Bors vagy a Blikk bedobja ugyanezt az Orb√°n-csal√°ddal ‚Äď k√°r, hogy a Minisztereln√∂k √ör t√ļl gyakran engedi be a bulv√°rsajt√≥t a h√°z√°ba, √ļgyhogy egyelŇĎre nincs sz√ľks√©g hasonm√°sokra. Pedig mekkora sorozatot lehetne csin√°lni az √°l-Orb√°n Viktor √©s az √°l-Tiborcz Istv√°n p√°link√°z√°s√°b√≥l!