​Martonyi "Buli" János személyesen viszi bele a zsidókat az éjszakába

Illustration for article titled ​Martonyi Buli János személyesen viszi bele a zsidókat az éjszakába

A külügyminiszter egy izraeli tévéinterjúban azt mondta, hogy jöjjön minél több izraeli turista Magyarországra, például azért, mert aki szeretné, azt elviszi bulizni.

Advertisement

"Én a magam részéről azt tudom ajánlani, nagyon szívesen elmegyek velük az éjszakába is. Azt szeretném jelezni, hogy testőreim nincsenek, tehát senki sem fog rájuk külön vigyázni, minekutána Budapesten erre nincs szükség."

Szó szerint így hangzott Martonyi invitálása. Soha ilyen észvesztő sóvárgással nem kívántam, hogy zsidó legyek, de nem akármilyen, hanem izraeli zsidó, és megtudhassam, milyen az, amikor a fickós külügyminiszter igazán vereti. Martonyi a budapesti zsidónegyed kocsmáiról és a romkocsmákról beszélt előtte irtó lelkesen, ha kicsit fiatalabb, az ember azt hihette volna, hogy egy belassult Haha-aktivistát interjúvolnak éppen. A beszélgetésnek csak az eleje érdekes egyébként, Martonyi 1:38 táján tér rá a témára, előtte arról beszél, hogy a magyar társadalom nem antiszemita és a kormány következetesen harcol minden antiszemita megnyilvánulás ellen. Az Ígéret 2:25 táján hangzik el.

Advertisement

Ha izraeli vagy, és mostanában jössz Magyarországra, egyedül vagy csapatostul, és van kedved egy olyan külügyminiszterrel mulatni, aki állítólag bárkit asztal alá iszik, akkor jelentkezz nálunk, mondjuk a cink kukac cink.hu mailcímen.

A tippért köszönet Martinkó mesternek.

Share This Story

Get our newsletter