Mi történik, ha egy anya egy évre elszakad a magyar abszurditástól, Nyugat-Európában él és járatja a gyerekeket iskolába, majd visszatér a NER-országba?

Nincs viccesebb ann√°l, mint amikor egy naiv ismerŇĎs botlik bele a hatalom valamelyik √∂nk√©nyes, erŇĎszakkal bevezetett idiotizmus√°ba. Olyan idiotizmusba, amirŇĎl persze te is tudod, hogy az, de m√°r megszoktad, √≠gy fel sem tŇĪnik.

Tegnap, miut√°n a f√©l d√©lut√°nt a Borisz tornaleck√©j√©vel t√∂lt√∂tt√ľk, levezet√©snek j√°tszottunk egy parti SET-et, √°gyba dugtuk a gyerekeket, elolvastam nekik egy fejezetet esti mes√©nek a H√°rom ember egy cs√≥nakbanb√≥l, majd megn√©ztem, hogyan al√°zz√°k meg ism√©telten az egyre borzalmasabb Barcelon√°t, egyszer csak a fenti cset√ľzenetet kaptam egy anyat√°rst√≥l. AkirŇĎl annyit kell tudni, hogy nemr√©g k√∂lt√∂ztek vissza egy √©v ut√°n a M√©g Liber√°lis Kapitalizmusb√≥l.

√Čs aki eszerint m√©g azt a NER-alapsz√≥t sem ismeri, hogy TORNAF√úZET!

A vicc pedig az, hogy elŇĎsz√∂r nem is √©rtettem, mi a baja!

Az √©rdemi v√°laszom a sz√ľlŇĎt√°rsnak annyi, hogy tess√©k, √≠rtam m√°r kettŇĎt, itt vannak, ez meg a harmadik, √©s amikor legk√∂zelebb hajnali egykor tornaleck√©t √≠rsz, gondolj arra, hogy tal√°n ugyanezt csin√°lja √Āder anyuka vagy apuka is, √©s akkor legal√°bb tudsz egy j√≥t r√∂h√∂gni.