This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Máris megvan a nap leghitelesebb megszólalója, a Magyar Nemzetből

Orgován Bélának, a Quaestor munkanélküliből lett vezérigazgatójának egyik falubelije elárulta, hogy Béla hol ismerte meg a feleségét. Ki nem találod soha!

Béla életében nem dolgozott egy percet sem – mondta, hozzátéve azt is, hogy tudomása szerint volt börtönben, a feleségét is ott ismerte meg.

TSA-BUMM, utána ütemes sastaps!

(Azért a jegyőkönyv kedvéért megemlítem, hogy a cikk arról szól: a rendőrök máris meglátogatták az erősen strómangyanús Orgovánt, miközben még mindig nem hallgatták ki a Fidesz-barát Tarsoly Csabát. A Quaestor-botrány március 10-én tört ki, azzal a – később hazugságnak bizonyult – hírrel, hogy a Quaestor Financial Hrurira öncsődöt jelentett. Ennek hétfőn volt két hete. Az is igaz, hogy a rendőrök a korábbi ügyekben is lovagiasan megadták a lehetőséget, a Buda-Cash-botrány például február 23-án, hétfőn robbant ki, a cég vezetőit pedig csak pénteken, február 27-én hallgatták ki.)

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter