Ha egy durva kávénál keményebbel akarod indítani a hetedet, akkor ajánlom a felakasztott kissolti juhász történetét képpel együtt.

A Cink még akkor nem is létezett, amikor tavaly augusztusban három ember összeverte az 56 éves juhászt, amiért azt hitték, köze van egy traktor elrablásához. A verés után megpróbálták felakasztani. Nem sikerült. Este találtak rá a kollégái. A juhászban volt még annyi erő, hogy meg tudja mondani az egyik támadójának nevét, utána viszont hetekig tartó kómába esett. Négy hónapot töltött az intenzíven. Most így néz ki:

Azonban annak ellenére, hogy Józsefet gyakorlatilag agyonverték, majd felakasztották, a juhászt leginkább az bántja, hogy nem kértek bocsánatot tőle. Amikor szembejött az a férfi, aki az akasztáshoz a kötelet vitte, rá sem nézett Józsefre.

Haragudni már nem haragszom senkire, de az életemet tönkretették, dolgozni sem fogok tudni már soha. Szeretnék kapni egy kis kártérítést, amiből vehetnénk egy pici házat közelebb a faluhoz, mert itt félünk. Meg egy kis életjáradékot, hogy ne haljunk éhen.

Fotó: Blikk