This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Már nem a pina a menő, Klapka György löttyedt hasbőrt villantott (36+)

Illustration for article titled Már nem a pina a menő, Klapka György löttyedt hasbőrt villantott (36+)

Azt hitted, Bangó Margit kardaganatával kimaxoltak egy műfajt? Túrót! Klapkára tapadnak a nők. Ezek szerint azért, mert beszorulnak a bőrredők közé.

Advertisement

Vajon mi vihet rá egy híres, tehetős fickót, ami akkor szerepel a médiában, amikor csak akar, hogy beálljon pózolni a Hot! magazin fotósának, megcsippentve a 17 kilós fogyása miatt különösen löttyedt hasháját? Halvány fogalmam sincs, a végeredmény viszont a maga rettentő megrázó módján inkább szórakoztató.

Advertisement

Ebben a bulvár-horrocore műfajban eddig a Bangó Margit kardaganatáról szintén a Hotban közölt kép volt a magyar etalon. Az arról szóló posztomat ezzel fejeztem be 2013. márciusában:

Ezt csak Herczeg Zoltán bőrgombájával fogják tudni überelni. Figyelni fogom, hogy a konkurencia felveszi-e a kesztyűt, és Kondákor Zsófi fejtetveivel vág-e vissza, vagy az egész csak hirtelen fellángolás marad.

Advertisement

Próbálkoztam, próbálkoztam, de végül, mint most kiderült, a tetves sztárok Lengyel Lászlójának bizonyultam a félresikerült jóslatfélével.

Share This Story

Get our newsletter