This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Már hivatalos: jön az özönvíz, és Kerényi Imre a kormány Noéja

Illustration for article titled ​Már hivatalos: jön az özönvíz, és Kerényi Imre a kormány Noéja

Teljesen véletlenül kiderült, hogy Kerényi kormánymegbízott éppen Hamburgban tartózkodik, ahol azt vizsgálja, hogyan menekülhetne a Fidesz-kormány vízi úton.

Advertisement

Egy egészen másról szóló interjú végén igazi bombát robbantott a Hír24. Kerényi Imrét arról az abszurd sztoriról kérdezték, hogy az ismert MSZMP–Fidesz-kádert a belvárosi közgyűlés előbb leváltotta, majd visszahelyezte a kerületi tévé felügyelőbizottságának élére. Érdemes elolvasni a cikket Kerényi bámulatos arroganciája miatt is, a de a lényeg a legvége:

Mit csinál Hamburgban?

Azt vizsgálom, milyen létesítményeket lehet a vízre telepíteni.

Budapest belvárosa is belakná a Dunát?

Erről egyelőre nem beszélek.

Csak azt árulja el, belvárosi feladatot hajt végre, vagy miniszterelnöki főtanácsadói minőségében vizsgálódik?

Ez az a pont, amikor el kell köszönjek.

Hopp, egy ridikül! A Habókos Imrét kérdezgető kolléga itt valami nagyon forró dologra tenyerelt rá véletlenül. Vízre telepítés? Mi a túróért telepítenének bármit is a Dunára, egy tágas menekülőhajót kivéve? Vagy van más ötleted? Mert nekem rettentően felcsigázta a fantáziámat ez a pár elharapott mondat. Komcsi Imi mindig is híres volt arról, hogy ha belelendül, nem tesz lakatot a nyelvére. Ha egyenesen tudod, hogy mit telepít a kormány a vízre, annál inkább kommenteld be a megoldást!!!

Share This Story

Get our newsletter