Az LMP t√°rseln√∂ke szerint a m√°jusi eur√≥pai parlamenti v√°laszt√°son sok minden m√ļlik r√©szv√©telen, de nem tartja kiz√°rtnak, hogy p√°rtja ak√°r k√©t k√©pviselŇĎt is bejuttathat.

Schiffer az M1 Ma reggelj√©ben azt mondta: miut√°n sikerrel vett√©k az al√°√≠r√°sgyŇĪjt√©si kanyart, √ļgy v√©li, biztons√°ggal be fognak tudni ker√ľlni az Eur√≥pai Parlamentbe. A t√°rseln√∂k az MTI √∂sszefoglal√≥ja szerint az LMP egy europolitikus p√°rtnak nevezte, de azt mondta: az, hogy "a tŇĎke Eur√≥p√°j√°t val√≥s√≠tott√°k meg az elm√ļlt √©vtizedekben, elŇĎid√©zett egy t√∂bbsebess√©ges Eur√≥p√°t, amelynek a kelet-eur√≥pai orsz√°gok, k√∂zt√ľk Magyarorsz√°g, illetve D√©l-Eur√≥pa is k√°rvallottja".

Nem tudom, megfigyelt√©tek-e, hogy az √≥ta a K√°lm√°n Olga-f√©le interj√ļ √≥ta nemigen van Schiffern√©l t√∂bbsz√∂r eml√≠tett politikus a magyar sajt√≥ban, √©s persze mi is vissz√ľk a pr√≠m egy r√©sz√©t ez √ľgyben. De ez term√©szetes, hiszen mindenki belek√∂t, aki teheti, tegnap p√©ld√°ul Fodor Nekem Is Van P√°rtom G√°bor t√°madta meg menetrendszerŇĪen, a T√∂r√∂k Zsolt-f√©le zsid√≥ vicces sztori aprop√≥j√°n, amihez a Mandinernek h√°la m√≥k√°s illusztr√°ci√≥nk is van. Itt kell megjegyezni, hogy Andr√°s nyilv√°n nem az az ember, aki hagyn√°, hogy 2014 tavasz√°nak legirrit√°l√≥bb magyar politikusa kioktassa.