Médiamanipuláció extra edition. Tamás Ervin véleménycikkéhez a Fidesz-fasiszták által kidöntött szobor az illusztráció.

Hogy a szobrot nem Fidesz-fasiszt√°k d√∂nt√∂tt√©k ki? SŇĎt m√©gcsak nem is a Fidesz-fasiszt√°k √°ltal felheccelt jobbikos n√°cik? Hanem egy sima r√©szeg fick√≥, aki vagy kurv√°z√°s v√©gett t√©vedt az abdai mell√©k√ļtra vagy csak diszk√≥zni, de a k√∂dben belehajtott a zs√°kutca v√©g√©n a bokrosba? Hogy ezt maga a N√©pszabads√°g is meg√≠rta m√°r h√≠rcikkben? Nem sz√°m√≠t! Ha az embertelen, m√©diamanipul√°tor rezsimen lehet √ľtni, akkor semilyen √°r nem dr√°ga.

Advertisement

Tam√°s Ervin valami olyasmirŇĎl √≠rt publicisztik√°t, hogy minden, de minden rossz a korm√°ny miatt van, az idŇĎj√°r√°s, a rosszkedv, a fing√°s meg a kappanh√°j √©s amit m√©g el tudtok k√©pzelni, mert a korm√°ny gyŇĪl√∂letet sz√≠t, elvetve mintegy a s√°rk√°nyfogat. √Čs ezt a GyŇĪl√∂let c√≠mŇĪ cikket illusztr√°lj√°k a sz√©tt√∂rt Radn√≥ti-szobor fot√≥j√°val, k√∂zvetlen√ľl alatta ezzel a nyit√≥ bekezd√©ssel:

M√©g egyetlen rezsim sem b√°nt ennyire tudatosan az egyre feltart√≥ztathatatlanabbul h√∂mp√∂lygŇĎ indulattal, amely belep mag√°n- √©s k√∂zkapcsolatokat, ott van tetteinkben, szavainkban, minden eltorzult arckifejez√©sben, √∂k√∂lbe szor√≠tott k√©zben, gorombas√°gban.

Gratul√°lunk, a korm√°ny t√©nyleg nem ny√ļjt semmilyen m√°s jogos t√°mad√°si fel√ľletet, az egyetlen k√©pszerkeszt√©si lehetŇĎs√©g Rand√≥ti Fidesz-√°ldozatk√©nt val√≥ be√°ll√≠t√°sa.