This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Már a Radnóti-szoborral illusztrálja a Népszabadság a Fidesz bűneit

Illustration for article titled ​Már a Radnóti-szoborral illusztrálja a Népszabadság a Fidesz bűneit

Médiamanipuláció extra edition. Tamás Ervin véleménycikkéhez a Fidesz-fasiszták által kidöntött szobor az illusztráció.

Advertisement

Hogy a szobrot nem Fidesz-fasiszták döntötték ki? Sőt mégcsak nem is a Fidesz-fasiszták által felheccelt jobbikos nácik? Hanem egy sima részeg fickó, aki vagy kurvázás végett tévedt az abdai mellékútra vagy csak diszkózni, de a ködben belehajtott a zsákutca végén a bokrosba? Hogy ezt maga a Népszabadság is megírta már hírcikkben? Nem számít! Ha az embertelen, médiamanipulátor rezsimen lehet ütni, akkor semilyen ár nem drága.

Advertisement
Advertisement

Tamás Ervin valami olyasmiről írt publicisztikát, hogy minden, de minden rossz a kormány miatt van, az időjárás, a rosszkedv, a fingás meg a kappanháj és amit még el tudtok képzelni, mert a kormány gyűlöletet szít, elvetve mintegy a sárkányfogat. És ezt a Gyűlölet című cikket illusztrálják a széttört Radnóti-szobor fotójával, közvetlenül alatta ezzel a nyitó bekezdéssel:

Még egyetlen rezsim sem bánt ennyire tudatosan az egyre feltartóztathatatlanabbul hömpölygő indulattal, amely belep magán- és közkapcsolatokat, ott van tetteinkben, szavainkban, minden eltorzult arckifejezésben, ökölbe szorított kézben, gorombaságban.

Advertisement

Gratulálunk, a kormány tényleg nem nyújt semmilyen más jogos támadási felületet, az egyetlen képszerkesztési lehetőség Randóti Fidesz-áldozatként való beállítása.

Share This Story

Get our newsletter