Már a magyar rendőrség is elbulvárosodott!

Női harisnyában fogták el az egyik, meztelenül a másik margitszigeti szatírt. A police.hu a "'Szinte semmiben" címmel futtatja a videót, amiben felöltözött férfiak mutogatnak egy fia hang nélkül. Az Index, a Cink és a 444 után az ORFK is elesett.

Advertisement

A bulvársajtó legalja az átverős szemétbulvár, amikor hangzatos címekre kattintva nem kapunk semmilyen szórakoztató tartalmat, hanem csúnyán becsapnak minket. Tipikus példája ennek a "Palvin Barbara: az enyém meglepően szőrös" cím utáni fotó egy hódról, vagy a "Széklábbal verte a miniszterelnök a bajszos házelnököt" cím utáni rövidhír a gambiai parlamentből. Pont ilyet követett el most a magyar rendőrség, amikor Szinte semmiben címmel és naqgy videóval futtatták meg a dupla szatírfogásukat. Az olvasó tehetetlen dühét csak fokozza, hogy a videó szokás szerint néma, így nem látunk mást, mint ahogy két, rosszul öltözött ember mutogat a bokrok között.

Pedig maga a cikk elég erős, mint a Napi Ász vagy a Helyi Téma írta volna, olyan fordulatokkal, mint "a 41 éves F. Ferencet a felsőruházatához nem illő átlátszó női harisnyanadrágban találták" meg "a hajszába három további futó is bekapcsolódott, míg végül körbevették és közösen megpihentek a járőr kiérkezéséig" .

Share This Story

Get our newsletter