This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Makovecz sátánista volt, egyben a zsidó világuralom szekértolója?

Illustration for article titled Makovecz sátánista volt, egyben a zsidó világuralom szekértolója?

A felcsúti stadion tegnap felbukkant látványterve kitűnő apropó arra, hogy bemutassam kedvenc összeesküvés-elméletemet, melyhez képest egy Szaniszló Ferenc-műsor olyan tényszerű, mint egy filmre vitt négyjegyű függvénytáblázat.

Advertisement

"A középkorban az emberek korán haltak, ezért mindenki vidám volt. Hiszen kevesebb volt az öreg, több a fiatal, a fiatalok pedig vidámabbak, mint az öregek."

Advertisement

A furcsa okfejtést még Makovecz Imre mondta nekünk az egyetemen, ám akkor még nem sejtettem, hogy milyen szépen illeszkedik ez majd a halála után kitalált frenetikus konspirációs teóriába.

Bármennyire nem menő, én a magam részéről szeretem Makoveczet, nem csak a ma is trendi korai betonzsengéit, hanem az érettebb alkotásokat is (a késeiekkel meg úgy vagyok, mint az öreg Rolling Stones-rajongók, akik pironkodva menetegetik a Dirty Workkel kezdődő korszakot és titokban irígykednek a beatlesesekre, hogy nekik nincsenek ilyen problémáik).

Advertisement

Ám mostanáig nem gondolkoztam el azon, hogy miért épp egy ravatalozó és egy kiszáradt fa a két világhíres alkotása. Bizony ám!

Ezt az összefüggést tárja fel a Leleplezem Makovecz Imrét, a sátánista álépítészt címet viselő blog (mely egyébként nemes egyszerűséggel az ordoguzo.blogspot.hu url-en érhető el). Nem esszé vagy tanulmány, hanem egy komplett blog, amelynek célja, hogy bebizonyítsa, Makovecz nem csak hogy sátánista volt, de ami még szörnyűbb: a zsidó világuralom szekértolója!

Advertisement

Lássunk pár leleplező bizonyítékot. Itt van máris egy meghívó, mely az Élő? organikus? szerves? — est a 'Folytatni a teremtést' sorozatban rendezvényre invitált. Nekünk talán föl sem tűnik a titkos üzenet, amit az élesszemű blogger egyből kiszúr:

Az előadássorozat címe is épp elég kabbalista hangzású, de a lényeg a meghívó illusztrációja:

Illustration for article titled Makovecz sátánista volt, egyben a zsidó világuralom szekértolója?

Az eredeti képfelirat:

"Két makett a kiállításon: magyar pavilon Sevillában és a Lauder iskola győztes pályamunkája"

Az őszintén hazafias, bálványukat félreismerő Makovecz-rajongók számára talán nagyon furcsa (lenne, ha többségük tudna róla), a kiállítás beavatott szervezői számára azonban magától értetődő lehetett, hogy a kiállításon az Organikus Iskola alapítójának nemzetközileg legismertebb, az országot képviselő sevillai pavilonjának makettje mellé a Lauder Javne zsidó iskola pályázatának díjnyertes makettjét helyezzék. Ez nem valami "véletlen" volt!

Advertisement

A HármaSHALOM "organikus" ötödik hadoszlopa című posztjában összegyűjti a súlyos bizonyítékokat arra, hogy Makovecz a "Dávid-csillagos, menórás honfoglalás" titkos ügynöke:

Ez mindennek a netovábbja... Még a sátánizmust is lehet valamiféle lelki nyugalom megőrzése mellett leleplezni, de EZT...

Már régebben feltűnt Makovecz furcsa filoszemitizmusa:

"Lendva egy néhai Zala megyei kisváros, ahol rendkívül egészséges és gyönyörű szimbiózisban élnek magyarok és zsidók"

Advertisement

Felháborító, miket nem mond ez a sátánfattya álépítész! Csak erős idegzetűek olvassák tovább a posztot a sok idegenszívű idézettel. Azt hiszem a legjobb, ha további szövegek helyett csak címeket gyűjtök csokorba:

Ha megunnátok, itt a szerző másik blogja, melyben a nemzetellenes Petőfiékről rántja le a leplet. Jó szórakozást!

Advertisement

[Fotó: egykor.hu]

Share This Story

Get our newsletter