A pumik√∂ly√∂k berohant a t√≥ jeg√©re, L√©vay Katalin gondolkod√°s n√©lk√ľl ut√°narohant, hogy megmentse. Az eredm√©ny: a kutya egymag√°ban sim√°n fennmaradt volna a j√©gen, √≠gy persze beszakadtak, cser√©be beker√ľltek az √ļjs√°gba.

Profi kutyidom√°rnak √©s - s√©t√°ltat√≥nak nevezik a lapok a 49 √©ves L√©vay Katalint, de nekem innen a fotelbŇĎl erŇĎs k√©ts√©geim t√°madtak a profizmus√°val kapcsolatban. Az asszony √∂t kuty√°t s√©t√°ltatott a Central Parkban, amikor kioldott a p√≥r√°z, √©s Taz, a h√©th√≥napos feh√©r pumik√∂ly√∂k madarakat √ľld√∂zve berohant az egyik t√≥ v√©kony jeg√©re.

"√úl" - mondta a nŇĎ a t√∂bbi kuty√°nak, majd, a besz√°mol√≥ szerint "saj√°t biztons√°g√°val nem t√∂rŇĎdve" v√©kony j√©gre figyelmeztetŇĎ t√°bla ellen√©re a k√∂ly√∂k ut√°n rohant. Pont azzal az eredm√©nnyel mint amikor egy indexes h√©tv√©gi szerkesztŇĎi √∂sszetart√°son a d√≠szt√≥ v√©kony jeg√©n m√°szk√°ltam √©s mell√©m ugrott a szint√©n tot√°l k√≥tyagos Tam√°s Bence G√°sp√°r, majd mindketten beszakadtunk. Katalin is sikeresen beszak√≠totta szeg√©ny kuty√°t, aki m√°r majdnem √°t√©rt a t√ļlpartra. Cser√©be lett m√©g egy p√°r percig h√≠res magyarunk.