A pumikölyök berohant a tó jegére, Lévay Katalin gondolkodás nélkül utánarohant, hogy megmentse. Az eredmény: a kutya egymagában simán fennmaradt volna a jégen, így persze beszakadtak, cserébe bekerültek az újságba.

Advertisement

Profi kutyidomárnak és - sétáltatónak nevezik a lapok a 49 éves Lévay Katalint, de nekem innen a fotelből erős kétségeim támadtak a profizmusával kapcsolatban. Az asszony öt kutyát sétáltatott a Central Parkban, amikor kioldott a póráz, és Taz, a héthónapos fehér pumikölyök madarakat üldözve berohant az egyik tó vékony jegére.

"Ül" - mondta a nő a többi kutyának, majd, a beszámoló szerint "saját biztonságával nem törődve" vékony jégre figyelmeztető tábla ellenére a kölyök után rohant. Pont azzal az eredménnyel mint amikor egy indexes hétvégi szerkesztői összetartáson a dísztó vékony jegén mászkáltam és mellém ugrott a szintén totál kótyagos Tamás Bence Gáspár, majd mindketten beszakadtunk. Katalin is sikeresen beszakította szegény kutyát, aki már majdnem átért a túlpartra. Cserébe lett még egy pár percig híres magyarunk.

Share This Story

Get our newsletter