Mit csináltak a szombathelyi ikerlányok, a Lazio csatára, Flo Rida és Henger Éva férje? Nem, nem a kocsmába mentek be, hanem együtt vettek részt egy videoklip forgatásában.

Advertisement

Az iménti levél, melyet a Story magazinnak címeztek, nemcsak boldoggá tette Szily Lászlót, de ráirányította a figyelmünket is arra, hogy amíg mi itt menekülteken meg székely vicceken rugózunk, addig létezik egy párhuzamos, boldogabb világ, melyben a szombathelyi Kőhalmi ikrek egy amerikai v i l á g s z t á r klipjében szerepelnek, egy v i l á g h í r ű futballistával!

Advertisement

Hogy kik ők? A Kőhalmi ikrek közül Mercédeszt egész biztosan nem kell bemutatni, hiszen épp most nyerte meg a zalakarosi Kannavirág szépségversenyt, az ő testvére pedig Vivien, aki – ha hiszed, ha nem – úgy hasonlít a nővérére, mint egyik tojás a másikra!

A világsztár Flo Rida, akinek több rádióslágere volt már, mint amennyi felfér egy Wikipedia-oldalra, és annyira elfoglalt, hogy sajnos a római klipforgatáson sem tudott részt venni – viszont bevágtak pár részletet egy korábbi videójából, hogy azért ő is ott lehessen a többiekkel. Személyesen jelen van viszont a Lazio szenegáli csatára, Keita Balde Diao is! A dalba pedig a mindenkinek fícsöringelő autotune-király, T-Pain is beszállt, őrület!

Advertisement

Akinek mindezt köszönhetjük, az nem más, mint a Haladás marketingigazgatójaként a magyar fociba is belekóstoló Massimiliano Caroletti, akit tavaly így mutattunk be: “Korábban filmproducer és erotikus színész is volt, a felesége a legendás Henger Éva pornósztár, akit lányok futtatásáért fogtak perbe Olaszországban.”

Advertisement

Caroletti a Haladásban folytatott gyanús üzelmei után inkább visszatért a szórakoztatóiparba, ennek köszönhető ez a fenti klip, a két magyar szereplővel együtt.

(via Nyugat.hu)

Share This Story

Get our newsletter