Maj√°lis traktorokkal, csurkizmussal, adj g√°ztosok megsz√©gyen√≠t√©s√©vel, valamint egy √ļj magyar sikerb√°bfilm a J√≥zsi a vetŇĎg√©p √©s bar√°tai terv√©vel. PercrŇĎl percre (na j√≥, √≥r√°r√≥l √≥r√°ra).

18:19

A sok itt a k√∂cs√∂g√∂s legend√°s vide√≥t adt√°k LED-falon az egyik helysz√≠nen, melyrŇĎl egy k√ľl√∂n kis sz√∂sszenetet toltunk ki itt.

15:25

Valami t√∂k√©letes √©rz√©kkel maradtam le minden politikus besz√©d√©rŇĎl, tal√°n a velem sz√ľletett √©let√∂szt√∂nnek k√∂sz√∂nhetŇĎen. Szanyi Kapit√°nyt is elmulasztottam, m√°r csak annyit kaptam el a levezetŇĎ konferanszi√©t√≥l, hogy "az emberek a saj√°t zseb√ľkkel l√°tj√°k a konzekvenci√°kat". Ellenben cardinalcardigal besz√°mol√≥j√°b√≥l kider√ľl, hogy :

Advertisement

'Gyurcs√°ny a "most m√ļlik pontosan"-ra hull√°mozott a sz√≠npadon.'

14:39

Istv√°n osztott meg vel√ľnk g√©pmaj√°lisos √©lm√©nyeit, egyben √∂sszefoglalta a j√≥ maj√°lis l√©nyeg√©t:

Advertisement

"Nemr√©g √©rt√ľnk haza, ugyan m√©g nincs √∂sszehasonl√≠t√°si alapom maj√°lis t√©mak√∂rben, de azt hiszem ilyennek kell lennie: 18 √©v alatti fi√ļk kukoric√°t esznek, 18 √©v felettiek s√∂rt, 18 √©v feletti l√°nyok s√∂rt √©s p√∂rk√∂ltet, 18 √©v alatti l√°nyok meg nincsenek." Folytat√°s itt.

14:12

Ben√©ztem az MSZP s√°tr√°ba. Hiller Istv√°n lassan b√≥l√≥gatott √©pp (mint a hipnotikus Rog√°n Antal, csak sokkal, de sokkal szomor√ļbb fejjel,), t√∂k√©letesen egy √ľtemben a benn √ľlŇĎ t√∂bbi nyolcvan emberrel, mik√∂zben egy n√©zŇĎ hosszan magyar√°zta, hogy Tat√°n mennyire k√∂r√ľlm√©nyesen lehet busszal elvinni a gyerekeket az iskol√°ba. Mivel percekkel k√©sŇĎbb sem √©rt a k√©rdŇĎjelig a k√©rdezŇĎ, t√°voztam.

Advertisement

14:00

Fluor Tomi az MSZP sz√≠npad√°n. Valahol csod√°latos, hogy egy napszecs√≥s baseball-sapk√°s fick√≥ azt mondja tisztess√©gben megv√©n√ľlt uraknak √©s holgyeknek, hogy ugr√°ljatok fi√ļk l√°nyok √©s ŇĎk nevetg√©lve ugr√°lnak. Bezzeg ha ugyanezt tegnap mondta volna nekik a buszmeg√°ll√≥ban...

Advertisement

13:30

A Városligeti Majális lényegében olyan mint a Sziget. Az emberek ötven százaléka megy épp valahonnan valahova, harminc százaléka sorban áll.

Advertisement

12:19

Advertisement

Mivel piros kabinos MTZ-k √©s Zetorok k√∂zt t√∂lt√∂ttem p√°r √©vet, a tarka kabri√≥ veter√°n traktorokat k√ľl√∂n√∂sen b√°josnak tal√°lom. Ahogy mosolyognak a kis szem√ľkkel, szinte kedvem szottyan egy Thomas and Friends adapt√°ci√≥hoz. J√≥zsef √©s bar√°tai lenne a c√≠me. J√≥zsef vetŇĎg√©p lenne, az a szeg√©ny l√°mp√°tlan sz√ľrke Dutra meg a vak kommondor:

Advertisement

11:19

Advertisement

Meg√©rkeztem a G√©pmaj√°lisra, sokkol√≥ √©lm√©ny, l√≥erŇĎ tekintet√©ben az Adj g√°zt! felvonul√≥i dorombol√≥ kiscic√°k hozz√°juk k√©pest, Demszky G√°bor, a Traktormentes Budapest√©rt tiszteletbeli eln√∂ke ijedt√©ben zokogna. Egy Skoda riaszt√≥ja megsz√≥lalt, az anyagi k√°r √©s az √°ldozatok sz√°m√°nak tekintet√©ben m√©g jelentkezem.

10: 48

Szeretettel k√∂sz√∂nt√∂k minden dolgoz√≥ olvas√≥t R√°koshegyrŇĎl, mely ugyan egyform√°n messze esik a v√°ros valamennyi maj√°lishelysz√≠n√©tŇĎl, de egy √ļtvonaltervez√©si malŇĎrnek k√∂sz√∂nhetŇĎen itt v√°rok a buszra, hogy a g√©pmaj√°lisra ker√ľljek. Utolj√°ra ilyet a gonz√≥√ļjs√°g√≠r√°s valamelyik fenegyerek√©tŇĎl olvastam a Magyar F√≥rumban, hogy heti t√©v√©kritika c√≠m√©n bem√°solt p√°r √©rdekes mŇĪsorc√≠met a r√°di√≥√ļjs√°gb√≥l, majd k√©t flekkben kesergett, hogy micsoda vil√°g van Magyarorsz√°gon, hogy egy t√©v√©kritikus nem fogja a Dun√°t, pedig de sz√≠vesen √≠rt volna r√≥la.

Advertisement