​Magyarul még nem drogosozott senki ekkorát

A legviccesebb indexes hivatkozással drogosozza a Fidelitas Juhász Pétert egy hibátlan, humoros kiadványban. Ha ebből tekeredt, az lesz az igazi vicces cigi!

Advertisement

Már eddig is a hiperunalmas kampány egyetlen színfoltját jelentette a Fidelitas Juhász Péter ellenzéki polgármesterjelöltet drogosozó kampánya a Belvárosban. Hogy mi értelme van paródiába menően kábósozni valakit, aki nemhogy nem titkolta, hogy szív, de szinte az egyetlen igazán aktív aktivista volt marhiánaügyben, csak első blikkre érthetetlen. Juhász ugyanis - egyedüliként az ellenzékból - tök komolyan vette, hogy kampány van, és egészen lendületesen nyomja. Az egyik oldalról releváns, újságban is megírható sztorikat ásott elő Rogánfölde korrupciógyanú ügyei közül, másfelől ismert tanácsadókkal részprogramokat íratott arra a nem várt esetre, ha megválasztanák.

A Fidesz kerületi kampánya azért merül ki száz százalékban Juhász drogsozásában, mert a jelöltjük súlytalan, aki eleve csak azért lett jelölt, mert miután az önkormányzat több ügye miatt is nyomozás indult, a korábban kijelölt Puskás alpolgármestert villámgyors helikopteres mentőakcióval más, fontos beosztásba ejtőernyőzték.

De mindegy is, hogy mi az oka, a Fidelitas "STOP DROG STOP JUHÁSZ" című kampánykiadványa a vicces kampányhülyeség műfajának mérföldkőbe oltott csimborasszója. Egyszerűen tökéletes és gyönyörű.

Annál én nem sok nevettetőbb írott szöveget, főleg indexes hivatkozást olvastam eddig, hogy:

Advertisement

A drogbáró-jelöltnél le kellett vennem a száraz növényi törmelékkel borított kalapomat, hogy meglengethessem:

Advertisement

A Juhász szájával összephotoshopolt kipufogócsőnél töltöttem ki a Fidelitas belépési nyilatkozatát:

Advertisement

Itt elkezdtem lőfegyverre áhítozni:

Advertisement

Itt pedig akkorát bólintottam, hogy józanul betéptem tőle:

Share This Story