A legviccesebb indexes hivatkoz√°ssal drogosozza a Fidelitas Juh√°sz P√©tert egy hib√°tlan, humoros kiadv√°nyban. Ha ebbŇĎl tekeredt, az lesz az igazi vicces cigi!

M√°r eddig is a hiperunalmas kamp√°ny egyetlen sz√≠nfoltj√°t jelentette a Fidelitas Juh√°sz P√©ter ellenz√©ki polg√°rmesterjel√∂ltet drogosoz√≥ kamp√°nya a Belv√°rosban. Hogy mi √©rtelme van par√≥di√°ba menŇĎen k√°b√≥sozni valakit, aki nemhogy nem titkolta, hogy sz√≠v, de szinte az egyetlen igaz√°n akt√≠v aktivista volt marhi√°na√ľgyben, csak elsŇĎ blikkre √©rthetetlen. Juh√°sz ugyanis - egyed√ľlik√©nt az ellenz√©kb√≥l - t√∂k komolyan vette, hogy kamp√°ny van, √©s eg√©szen lend√ľletesen nyomja. Az egyik oldalr√≥l relev√°ns, √ļjs√°gban is meg√≠rhat√≥ sztorikat √°sott elŇĎ Rog√°nf√∂lde korrupci√≥gyan√ļ √ľgyei k√∂z√ľl, m√°sfelŇĎl ismert tan√°csad√≥kkal r√©szprogramokat √≠ratott arra a nem v√°rt esetre, ha megv√°lasztan√°k.

A Fidesz ker√ľleti kamp√°nya az√©rt mer√ľl ki sz√°z sz√°zal√©kban Juh√°sz drogsoz√°s√°ban, mert a jel√∂ltj√ľk s√ļlytalan, aki eleve csak az√©rt lett jel√∂lt, mert miut√°n az √∂nkorm√°nyzat t√∂bb √ľgye miatt is nyomoz√°s indult, a kor√°bban kijel√∂lt Pusk√°s alpolg√°rmestert vill√°mgyors helikopteres mentŇĎakci√≥val m√°s, fontos beoszt√°sba ejtŇĎernyŇĎzt√©k.

De mindegy is, hogy mi az oka, a Fidelitas "STOP DROG STOP JUH√ĀSZ" c√≠mŇĪ kamp√°nykiadv√°nya a vicces kamp√°nyh√ľlyes√©g mŇĪfaj√°nak m√©rf√∂ldkŇĎbe oltott csimborassz√≥ja. EgyszerŇĪen t√∂k√©letes √©s gy√∂ny√∂rŇĪ.

Advertisement

Ann√°l √©n nem sok nevettetŇĎbb √≠rott sz√∂veget, fŇĎleg indexes hivatkoz√°st olvastam eddig, hogy:

A drogbáró-jelöltnél le kellett vennem a száraz növényi törmelékkel borított kalapomat, hogy meglengethessem:

Advertisement

A Juh√°sz sz√°j√°val √∂sszephotoshopolt kipufog√≥csŇĎn√©l t√∂lt√∂ttem ki a Fidelitas bel√©p√©si nyilatkozat√°t:

Itt elkezdtem lŇĎfegyverre √°h√≠tozni:

Advertisement

Itt pedig akkor√°t b√≥lintottam, hogy j√≥zanul bet√©ptem tŇĎle: