M√°jus 30-√°n kezdŇĎdik Als√≥√∂rs√∂n a Hells Angels motorosk√∂z√∂ss√©g z√°rtk√∂rŇĪ vil√°gtal√°lkoz√≥ja. Bezzeg errŇĎl nem csin√°ltak puccos sajt√≥t√°j√©koztat√≥t, mint a Harley Open Road fesztiv√°lnak!

K√©t nap m√ļlva az als√≥√∂rsi Eur√≥pa Kempinget fogj√°k megsz√°llni a Hells Angels tagjai. A 444.hu inform√°tora szerint a helysz√≠n k√∂rny√©k√©t m√°r most el√°rasztott√°k a rendŇĎr√∂k, annak ellen√©re, hogy Farsang Imre, a magyar Hells Angels Motorosklub vezetŇĎje azt mondta az Als√≥√∂rs Inf√≥nak, hogy "hogy sokan n√©znek r√°juk √ļgy, mint buliz√≥s, "t√∂rv√©nyen k√≠v√ľli" emberekre, de tudni kell r√≥luk, hogy a tavalyi √©vben Pro-Caritas d√≠jasok lettek a karcagi k√≥rh√°z gyermekoszt√°ly√°nak 10 milli√≥ forintos t√°mogat√°s√°val."

A k√©p szerint a Hells Angels tagjai nem egyenesen Als√≥√∂rsre mentek, a sv√©d chapter elŇĎbb sz√©tn√©zett a belv√°rosban. Ha esetleg belefutn√°tok egy j√≥ motorosbuliba, akkor ne habozzatok fot√≥zni √©s elk√ľldeni nek√ľnk!

A tal√°lkoz√≥ elvileg z√°rtk√∂rŇĪ, de fognak tartani egy t√∂rt√©nelmi j√°t√©kot, amiben megismertetik "Magyarorsz√°g t√∂rt√©net√©t a jelenl√©vŇĎkkel az 1848-as szabads√°gharct√≥l az I. Vil√°gh√°bor√ļig terjedŇĎen".

Advertisement

Fot√≥: Prizma FilmmŇĪv√©szeti Foly√≥irat (Facebook)